Fogbeültetés ajánlat

Budapest Dental fogászat > Fogbeültetés > Fogbeültetés AKCIÓ

Legyen büszke a mosolyára!

Válassza a legjobb minőséget a fogbeültetésben is!

Ha most választ prémium minőségű implantátumaink közül, az ínyformálást mi álljuk 15000 Ft értékben, minden behelyezett fogimplantátum után!

Nincs kedve nyáron a műtéthez? Íme néhány érv, miért érdemes mégis eljönnie hozzánk:

  • Tervezhet most, a műtétet halassza későbbre!
  • Spóroljon implantátumonként 15.000 Ft-ot
  • Akció ideje: 2017. 06. 26 - 2017. 09. 30-ig
Fogbeültetés akció

Természetes és szép mosoly foghúzás után is!

Fogbeültetés és csontpótlás a legújabb módszerekkel, kiváló szakemberekkel

Ha Ön túlesett egy foghúzáson, legyen az tegnap, vagy akár évekkel ezelőtt, elvesztett fogát érdemes a lehető legbiztonságosabb és legtermészetesebb módon pótoltatnia! A fogbeültetés és csontpótlás technikája ennek kulcsát nyújtja Önnek! Biztonságos és élvezetes rágást, szép és természetes mosolyt! Hiányozzon csupán egy vagy több fog, vagy akár az összes, tapasztalt implantológus specialistáink a legmodernebb megoldásokkal várják!

Ön foghúzás előtt áll?

Már most érdemes gondolnia a jövőre! A foghúzás után a csont sorvadni kezd. A csontmagasság és szélesség optimális megőrzéséhez akár azonnal, vagy lehetőség szerint fél éven belül érdemes fogimplantátumot beültetni a kihúzott fog helyére. A beültetett implantátum megtartja a funkciót, a csont sorvadása nem indul meg!

Kb. egy éve húzták ki a fogát?

Ne aggódjon, még időben van! A foghúzás után egy éven belül még optimálisak a csont viszonyok a fogbeültetésre. A foghiány melletti fogak még nem dőlnek be túlságosan, megfelelő szélesség állhat rendelkezésre a műtéthez. A csontmagasság már alacsonyabb, de többnyire még elegendő a beültetéshez.

Régebben húzták ki a fogát?

Ha a foghúzás után a foghiányt híddal pótoltatjuk, vagy nem pótoltatjuk, a hiány területén a csont sorvadni kezd. Az egyszerű fogbeültetés esélyei egyre csökkennek, idővel már csontpótlásra lehet szükség. A modern csontpótlási technikákkal szerencsére az esélyek megnövelhetőek, mindenképp érdemes szakemberhez fordulni!

Harapja az ételeket jóízűen, harapja az életet bátran és mosolyogva!

Ne engedje el az irányítást idő előtt, hiszen ha időben lép, sokat tehet Önmagáért!

Mondjon nemet a műfogsorra, kivehető fogpótlásra! De ehhez időben kell lépnie! A fogak, a szép mosoly a magabiztosság és az erő szimbólumai. A foghúzás után a csont sorvadni kezd, a beültetett fogimplantátum körül azonban a csont funkcióban marad, így kevésbé húzódik vissza.

Harapja az ételeket jóízűen, harapja az életet bátran és mosolyogva!

Akár foghúzás előtt áll, akár utána, fontos, hogy gondoljon a fogelvesztés következményeire!

A fogak ápolása, és ha már bekövetkezett, a foghiányról való okos gondoskodás az önszeretet és önmagunk megbecsülésének egyik fontos területe. Fogaink állapota szimbolizálja, hogy “hogyan is harapjuk az életet?”. Nagy erővel, jóízűen, magabiztosan, vagy félénken, erőtlenül, bánatosan? Ha Ön úgy dönt, gondoskodik magáról, már megtette az első és legfontosabb lépést! A mi hivatásunk, hogy minden tudásunkkal tovább segítsük Önt ezen az úton!

Ismerje meg Dr. Némethy Miklós implantológus szakembert!

“A fogbeültetés sikeraránya 98%. Ezt a fokú biztonságot megfelelő tervezéssel és előkészítéssel érjük el. Nem utolsó sorban kiváló eszközöket és a legmegbízhatóbb fogimplantátum márkákat alkalmazzuk. Teljes körű megoldásokat kínálunk egy vagy több foghiány, vagy akár teljes fogatlanság esetére. Kevés csont esetén megbízható csontpótlási lehetőségeket nyújtunk. Sikerünk továbbá abban rejlik, hogy rendelőnkben több szakma specialistái dolgozhatnak együtt a tervezéstől a kivitelezésen át a nyomonkövetésig. A protetikus megtervezi, az implantológus megműti, a parodontológus utánköveti. Teljes körű, kiemelt minőségű fogászati szolgáltatás és gondozás hosszú éveken át!” (Dr. Némethy Miklós Master of Implantologie)

Ernő Budapest Dental páciens

“Sokat keresgéltem az interneten, mire megtaláltam a Budapest Dentalt. Reméltem, hogy a csilivili weblap mögött valóban megtalálom azt a fogászatot amit keresek. Az ár is fontos, de nekem az emberi bánásmód is sokat vet a latba. Itt megéreztem és megkaptam azt a légkört amire számítottam. Először egy fogorvosnőnél jártam, ő is nagyon kedves volt, de a fogászati problémám jellege miatt Némethy Doktorhoz irányított át. Nem csalódtam itt sem. Megvan a szaktudás, megvan a tapasztalat, megvannak a jó technikák és a megbízható ember. Felvázolta a lehetőségeket, elmondta az előnyöket és hátrányokat, javasolt, de nem erőltetett. Könnyen tudtam döntést hozni, nem kínoztak kétségek. Mindig tudtam, hogy mi következik, és mivel jár, biztonságban éreztem magam. Az eredmény pedig tökéletes! Jó döntés volt!”

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciens vélemény

Ismerje meg a rendelőnkben alkalmazott fogimplantációs rendszereket

DENTISYSTEM

Magyar minőség,
25 éves tapasztalat
Titán fogimplantátum
109.000 Ft

NEO BIOTECH

Legkedveltebb márka,
kiváló minőség
Titán fogimplantátum
129.000 Ft

NOBEL REPLACE

Kifinomult luxus,
svédországi kivitelben
Titán fogimplantátum
160.000 Ft

Szerezzen információt a lehetőségekről, jöjjön el fogbeültetés konzultációra!

Ön is a legjobb és legtartósabb megoldások híve?

Mert mi csak a profizmusban hiszünk!

A fogbeültetés műtét rutin fogászati eljárás, de csak abban az esetben, ha megfelelően gondosan és alaposan elő van készítve. A biztonságra és a sikerre csak az alapos tervezés ad megfelelő garanciát. Ezért a tervezési folyamat nálunk az alábbi lépésekből áll:

Orvosi konzultáció és szájvizsgálat,
kezelés megtervezésével
4000 Ft

Digitális panorámaröntgen felvétel,
kielemzéssel
5500 Ft

3 Dimenziós fogászati CT felvétel,
kielemzéssel, mérésekkel
20000 Ft

Most nem csak kiváló kezelést kap, de egy ajándékkal is megtoldjuk!

Fogbeültetési ajánlatunk a magabiztos mosolyért

A NeoBiotec® és Replace® prémium kategóriás implantátumok beültetése esetén az ínyformálás árát mi álljuk!

Spóroljon beültetett fogimplantátumonként 15.000 Ft-ot!

KÉRJEN MOST FOGBEÜLTETÉSI KEZELÉSI TERVET!

Bejelentkezés
Fogbeültetés akció

Fogbeültetés, csontpótlás és kiváló minőségű fogpótlások garanciával!

Tegye meg ön az első lépést és válassza a Budapest Dental szakértőinek gondoskodását!

Tapasztalt és biztos kezekben!

Fogbeültetést, csontpótlást, szájsebészeti beavatkozásokat végző szakorvosaink