A fogbeültetés Önre váró előnyei

A hiányzó fogak pótlásának nem a fogbeültetés az egyetlen megoldása, de kétségtelen tény, hogy a hagyományos megoldásokkal szemben komoly előnyei vannak. A fogbeültetés olyan megoldás melynek segítségével leginkább az EGÉSZség érzését élheti át újra, ha fogát vagy fogait idő előtt kényszerült elveszíteni.

Teljes értékű fogpótlás az EGÉSZség érzésével

Fogbeültetés segítségével, elveszített fogait teljes értékűen pótolhatja. Sokan számolnak be arról, hogy a beültetett fogászati implantátum teljes becsontosodását követően a fogászati implantátum érzése nem sokkal különbözött a saját fog érzéstől. Valamivel tompább érzés ezen rágni, de ez minden. A fogak ezernyi finom rosttal függeszkednek a fogágyban, míg a fogászati implantátum csontosan rögzül az állcsontban. A páciens beszámolók alapján az érzés megszokható, a fogászati implantátum teljes értékűen helyettesíti az elveszett fogat.

A saját fogakkal egyenértékű rágás

A fogbeültetést követően korlátozások nélkül rághat, akár csak természetes fogaival. Nem kell óvatosabbnak lenni, nem kell puhábbakat enni stb. A fogászati implantátum a becsontosodást követően ugyanúgy terhelhető, mint a saját fogak.

Kiváló esztétikai érték

Társaságban nem kell takargatnia száját beszéd vagy mosolygás közben, mert többé nem fogja kellemetlenül érezni magát hiányzó fogai miatt. A fogászai implantátumra a mosolygáskor látható zónában gyakran választják a páciensek a cirkon porcelán megoldást, mely tökéletesen képes helyettesíteni a természetes fog esztétikáját

Önmagunknak tartozunk annyival, hogy a legjobbat adjuk meg testünk számára

De nem csak a társaság a fontos! Büszke lehet saját magára, hogy tett magáért egy fontos lépést! A test érték. Minél egészségesebb, minél teljesebb annál jobban érzi magát a bőrében, annál magabiztossá válik!

Minimális vagy semmi egészségügyi kockázat

A fogbeültetésnek (egy alapos megelőző vizsgálatot követően) minimális kockázata van. A technika több mint 50 éves múlttal rendelkezik, jól kipróbált, továbbfejlesztett, agyonkutatott. Megfelelő tervezés, jó kivitelezés, és a higiéniai szabályok betartása mellett a beültetett fogászati implantátum kilökődésének esélye minimális.

A fogbeültetés fájdalommentes

Pácienseink szinte egybehangzó véleménye alapján kijelenthetjük, hogy a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően a fogbeültetés egyáltalán nem fájdalmas.

Mentőöv, a régen kihúzott fogak helyének: csontpótlás

Fogbeültetésre sok esetben még akkor is lehetőség nyílik, ha a csontállomány nem megfelelő vastagságú vagy magasságú. Ekkor mesterséges csontpótló anyagok, saját csontátültetés, arcüreg-emelő műtét segítségével tehető alkalmassá az adott terület az implantációra.

Az időben elvégzett fogbeültetés megőrzi a csontot a kihúzott fog helyén

Ha a fogelvesztés után időben, azaz fél-egy éven belül fogászati implantátummal pótoltatja a hiányzó fogat, megelőzi a csont leépülését a foghiány helyén. A beültetett fogászati implantátumon keresztül a csontra ugyanis rágóterhelés jut, így annak megmarad a funkciója. Ez azt jelenti, hogy a csont nem sorvad jobban, mint a biológiai csontlebontódás mértéke, mely a korral együtt természetesen megtörténik a saját fogak körül is.

Fogbeültetés kivehető fogsorhoz: mini implantátumokkal a fogsor stabilitása növelhető

Még abban az esetben is érdemes fogimplantációra gondolni, ha nem fix fogakat, hanem a kivehető fogsor stabilitását szeretnénk megerősíteni – erre jók a mini implantátumok

Kedvező ár/érték arányú fogimplantációs rendszerek

Az implantátum családok széles választékának köszönhetően a fogászati implantáció mára már megfizethetővé vált mindenki számára. Míg néhány évvel ezelőtt még a fogászati hidak voltak keresettebbek, ma már a fogászati implantátumok a legkeresettebb fogpótlás típus az esztétikai fogászattal foglalkozó magánrendelőkben. Ha valaki egy kedvezőbb áron elérhető, de mégis biztonságos megoldást keres, mely jól megállja a helyét a fogászati implantátum piacon, bátran ajánljuk pácienseinknek a magyar DenTi system® rendszerét, mely több mint 20 éve érhető el a magyar piacon, és rendelőnkben 97%os sikeraránnyal jellemezhető.

Ha valaki inkább a külföldi technológia híve, illetve szívesen megfizeti a 50 éves technológiát, a TiUnite® rendszert, mely a gyorsabb és még biztonságsabb csontosodást garantálja, akkor számára szívesen ajánljuk a Nobel Biocare Replace® fogászati implantátum családját, mely prémium kategóriás fogbeültetési rendszer.

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés