Fogbeültetés

Budapest Dental fogászat > Fogbeültetés

Legyen büszke a mosolyára!

Válassza a legjobb minőséget a fogbeültetésben is!

Ha most választ prémium minőségű implantátumaink közül, az ínyformálást mi álljuk 15000 Ft értékben, minden behelyezett fogimplantátum után!

Nincs kedve nyáron a műtéthez? Íme néhány érv, miért érdemes mégis eljönnie hozzánk:

  • Tervezhet most, a műtétet halassza későbbre!
  • Spóroljon implantátumonként 15.000 Ft-ot
  • Akció ideje: 2017. 06. 26 - 2017. 09. 30-ig
Kattintson a részletekért!
Válassza a legjobb minőséget a fogbeültetésben is!

Fogbeültetés és csontpótlás a legújabb módszerekkel, kiváló szakemberekkel

Ha Ön túlesett egy foghúzáson, legyen az tegnap, vagy akár évekkel ezelőtt, elvesztett fogát érdemes a lehető legbiztonságosabb és legtermészetesebb módon pótoltatnia! A fogbeültetés és csontpótlás technikája ennek kulcsát nyújtja Önnek! Biztonságos és élvezetes rágást, szép és természetes mosolyt! Hiányozzon csupán egy vagy több fog, vagy akár az összes, tapasztalt implantológus specialistáink a legmodernebb megoldásokkal várják!

EZT OLVASSA EL, HA ÉRDEKLI A FOGBEÜLTETÉS AKCIÓ!

Tovább

EZT OLVASSA EL, HA ÖN NEMSOKÁRA FOGHÚZÁS ELÉ NÉZ
 

Tovább

EZT OLVASSA EL, HA ÖNNEK 1 ÉVEN BELÜL TÖRTÉNT FOGHÚZÁSA

Tovább

EZT OLVASSA EL, HA MÁR RÉGEBBEN HÚZTÁK KI AZ ÖN FOGÁT

Tovább

EZT OLVASSA EL, HA EGY RÉGI HÍDJÁT SZEDIK LE MOSTANÁBAN

Tovább

EZT OLVASSA EL, HA KONKRÉTAN AZ ÁRAKRA KIVÁNCSI
 

Tovább

Ismerje meg Dr. Némethy Miklós implantológus szakembert!

“A fogbeültetés sikeraránya 98%. Ezt a fokú biztonságot megfelelő tervezéssel és előkészítéssel érjük el. Nem utolsó sorban kiváló eszközöket és a legmegbízhatóbb fogimplantátum márkákat alkalmazzuk. Teljes körű megoldásokat kínálunk egy vagy több foghiány, vagy akár teljes fogatlanság esetére. Kevés csont esetén megbízható csontpótlási lehetőségeket nyújtunk. Sikerünk továbbá abban rejlik, hogy rendelőnkben több szakma specialistái dolgozhatnak együtt a tervezéstől a kivitelezésen át a nyomonkövetésig. A protetikus megtervezi, az implantológus megműti, a parodontológus utánköveti. Teljes körű, kiemelt minőségű fogászati szolgáltatás és gondozás hosszú éveken át!” (Dr. Némethy Miklós Master of Implantologie)

Friss cikkek a fogbeültetés világából!

Olvassa el legtöbbet olvasott BLOG bejegyzéseinket, fogbeültetés témakörben!

A cápa megteheti.
És Ön?

A fogaink maguktól nem pótlódnak. Ha sikeres és tartós fogpótlást szeretne, gondolkodjon és tervezzen tudatosan!

Tovább

Ön teljesnek érzi magát foghiánnyal?

Ha Ön nemrégiben foghúzáson esett át, ez a cikk Önnek szól! Fogbúcsúztatás után lépjen a tettek mezejére!

Tovább

Kerülje el Ön is a kivehető fogpótlást!

Ha kevés a csont a csontbeültetés segíthet. Tájékozódjon a titánhálóról és a csontbeültetés lehetőségeiről!

Tovább

Most nem csak kiváló kezelést kap, de egy ajándékkal is megtoldjuk!

Fogbeültetési ajánlatunk a magabiztos mosolyért

A NeoBiotec® és Replace® prémium kategóriás implantátumok beültetése esetén az ínyformálás árát mi álljuk!

Spóroljon beültetett fogimplantátumonként 15.000 Ft-ot!

KÉRJEN MOST FOGBEÜLTETÉSI KEZELÉSI TERVET!

Ismerje meg az akció részleteit
Fogbeültetés akció

Fogbeültetés, csontpótlás és kiváló minőségű fogpótlások garanciával!

Tegye meg ön az első lépést és válassza a Budapest Dental szakértőinek gondoskodását!

Bejelentkezés

Rendelőnkben alkalmazott fogimplantációs rendszerek

NEO BIOTECH - LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK

Tovább

NOBEL REPLACE - KIFINOMULT LUXUS

Tovább

DENTISYSTEM - LEGOLCSÓBB ÁRAK

Tovább

Válasszon fogbeültetés témáink közül

Gyakran feltett kérdések a fogbeültetéssel kapcsolatban

A sikeres fogbeültetés technikája

A sikeres fogbeültetés technikája

A fog implantáció sikere a megfelelő tervezésen, előkészítésen és biztos műtéti technikán múlik. Az implantátumok anyagai speciális titánötvözetek, amelyeket a test „saját részének” tekint. Ezek az ötvözetek ugyanis a csontszövettel a szó szoros értelmében összenőhetnek, azaz „bio” anyagok. A fogbeültetés tervezésekor tisztában kell lennünk azzal, hogy a beültetés több lépcsős kezelés sorozat, ezért az elkészülés ideje is hosszabb, mint a hagyományos fogpótlásoké.

A mi sikerünk titka

Fogbeültetés gyakori kérdései

Fogbeültetés gyakori kérdései

A fogbeültetés – bár a fogászat egyik legmodernebb ága, nem alkalmazható minden esetben. A kezelés megtervezésekor rengeteg szempontot érdemes végiggondolni, biztos és jó döntést csak az előnyök és hátrányok alapos ismerete mellett lehet meghozni. Jó tudni, hogy a fogászati vizsgálat mellett az általános egészségügyi állapotot is figyelembe kell venni. Tervezéskor érdemes utána nézni, van e lehetőség más, egyszerűbb vagy előnyösebb módon pótolni a foghiányt, hiszen nem biztos, hogy minden esetben a fog implantáció a legoptimálisabb eszköz a fogak pótlására. Mielőtt belevágunk egy műtéti sorozatba, jó tudni, hogy mennyi ideig tart a fogbeültetés és hány lépésből is áll pontosan. A Fogbeültetés Gyakori kérdéseire adott válaszok segítenek eligazítani az olvasót, így nagyobb biztonsággal kezdhet hozzá fogpótlása megtervezésének.

Tudjon meg többet

A fogbeültetés tervezése – 3 D CT felvétel

A fogbeültetés tervezése – 3 D CT felvétel

A modern 3 dimenziós CT felvétel segítségével a fogimplantációs műtét biztonságosan megtervezhető. A CT-n pontos mérésekkel megítélhető, hogy milyen messze van az állkapocs ideg vagy az arcüreg alja. Kiszámítható, hogy milyen átmérőjű és hosszúságú fogimplantátum csavarokat válasszon az orvos a műtét során. Az előzetes mérések hozzásegítenek ahhoz, hogy a műtét kiszámíthatóbb legyen, kisebb eséllyel fordulnak elő nem várt szövődmények. Rendelőnkben minden esetben a legnagyobb biztonsággal járunk el, így fogbeültetés tervezése során minden Páciensünkről kérjük a 3 dimenziós CT felvétel elkészíttetését.

3D CT felvétel

Foghiányok pótlása fogimplantációval

Foghiányok pótlása fogimplantációval

Fogbeültetés során egy vagy több hiányzó fogat pótolhatunk. Megfelelő csontkínálat mellett lehetőség van akár teljes fogatlanság esetén is fix fogpótlás készítésére. Egy foghiány esetén fogbeültetés legnagyobb előnye, hogy a fogpótlás során a foghiány melletti ép fogakat nem érintjük. Több fog hiánya esetén lehetőség van arra, hogy a hiányzó fogakat egyenként pótoljuk egy-egy fogimplantátummal, vagy bizonyos esetekben kevesebb implantátum csavar beültetésével oldjunk meg hosszabb áthidalásokat. Az implantációs műtét tervezése nagyon egyedi, nincs két egyforma eset. A végleges fog implantációs kezelési terv elkészítéséhez részletes szájvizsgálat, panoráma röntgen felvétel és 3 dimenziós CT felvétel szükséges.

Fogptólások

Mini fogimplantátumok – kedvelt lehetőség teljes fogatlanság esetén

Mini fogimplantátumok – kedvelt lehetőség teljes fogatlanság esetén

Teljes fogatlanság esetén, amennyiben a csont már nem elegendően vastag normál fog implantátumok beültetésére, mini fog implantátumok segíthetnek hozzá a kényelmes fogpótlás elkészítéséhez. A mini fog implantátumok a kivehető fogsor jobb rögzüléséhez járulnak hozzá. A mini implantátumos megoldás tehát nem fix fogsort jelent, de élvezhetőbbé teszi a kivehető fogsor viselését, az ilyen módon stabilabb fogsorral biztonságosabbá válik az étkezés, kellemesebb érzéssé a beszéd. A mini fog implantátumok beültetése emellett kisebb műtéti kockázattal jár, könnyebben kivitelezhető, mint a hagyományos implantátumok behelyezése. Fix korona vagy fogpótlás készítésére azonban nem alkalmas, ilyen esetben a normálméretű fogimplantátum csavarok segítenek.

Fix fogsor

Fogbeültetést, szájsebészeti beavatkozásokat végző szakorvosaink