BUDAPEST DENTAL FOGÁSZAT VIDEO GALÉRIA

Összes
|
Páciens beszámoló
|
Fogorvos bemutatkozás
|
Fogbeültetés
|
Esztétikai fogászat
|
Fogínykezelés

A FÉLELEM ÉS AZ ANYAGIAK ELLENÉRE AZÉRT VÁGNAK BELE SOKAN A FOGBEÜLTETÉSBE, MERT ÉLETMINŐSÉG JAVULÁST ÉRHETNEK EL VELE
Dr. Némethy Miklós vezető főorvos beszámolója a fogbeültetésről

“A fogbeültetés sikeraránya 98%. A lényeg a megfelelő tervezésen és előkészítésen van. Nem lehet bárhova és bármilyen céllal implantálni, pontosan meg kell tervezni a beültetett implantátumra kerülő fogpótlást is már az elején. A fogpótlás megtervezése után következik maga a műtéti tervezés. Ennek során 3 dimenziós CT felvételt alkalmazunk, hogy megfelelő képünk legyen a csont belsejéről. Egy sikeres fogászati kezeléshez azonban több kell annál, hogy a szájat és a fogazatot megvizsgáljuk. Mi kíváncsiak vagyunk arra az emberre is, aki beül a fogászati székünkbe. Az igazi siker az, ha egy korrekt fogászati kezelés során jó emberi kapcsolatot is ki tudunk alakítani pácienseinkkel”

Dr. Némethy Miklós Vezető Főorvos

AZ ORVOSI FEHÉRÍTÉS UTÁN 2-3 ÉVIG IS MEGMARADHAT AZ EREDMÉNY
Dr. Csáthy Csilla fogszakorvos beszámolója a fogfehérítésről

“Az orvosi fogfehérítés az egyik legkeresettebb esztétikai fogászati beavatkozás rendelőnkben. Szemben a kozmetikai fehérítéssel, mely inkább egy egy jeles alkalomra, néhány hónapra szóló eredményt ad, az orvosi fogfehérítéssel komolyabb és hosszabban tartó eredmény érhető el. Az orvosi fogfehérítő anyag hidrogén peroxidot vagy karbamid peroxidot tartalmaz, mely a fogzománc hatékony fehérítésére képes.”

dr. Csáthy Csilla fogszakorvos, esztétikus fogpótlások

VALÓBAN FÁJDALOMMENTESEK A KEZELÉSEK, MEG VAGYOK ELÉGEDVE MINDENNEL
Brumár László Budapest Dental Páciens

"Egy gyulladt, törött fog miatt kerestem fogorvost. Rokonaim ajánlották a Budapest Dentalt, jó tapasztalataik voltak a rendelővel, ezért én is kipróbáltam. Online jelentkeztem be, ugyanolyan profi körülmények vártak, mint ahogy a honlap ígérte. Csáthy Csilla doktornő is nagyon szimpatikus volt már elsőre. A gyökérkezelés és a fogtömések közben semmiféle fájdalmat nem éreztem!"

Brumár László - Budapest Dental Páciens

KIVEHETŐ FOGSOR RÖGZÍTÉSE, ÚGY ÉRZEM, KICSIT MEG IS FIATALODTAM
Veroszta Józsefné Budapest Dental Páciens beszámolója

"Arra az elhatározásra jutottam, hogy a fogaimat megcsináltatom. Keresgéltem az interneten: Ki az akiben a legjobban megbízom? Így találtam a Budapest Dental csapatára: fiatalos, kedves jól képzett csapat. Némethy doktorurat választottam, mivel olvastam, hogy ő foglalkozik a mini implantátumokkal. A műtét közben nem fájt semmi és két hét múlva már meg is kaptam az új fogakat. Úgy érzem, kicsit meg is fiatalított ez a fogsor!"

Veroszta Józsefné - Budapest Dental Páciens

SZABÁLYOS FOGAK FOGSZABÁLYOZÁS NÉLKÜL - IMAX PORCELÁN HÉJ
dr. Vajda Zsófia beszámolója a porcelán héj technikáról

“Nem mindannyian vagyunk elégedettek fogaink formájával és színével, természetes, hogy ezen változtatni szeretnénk, hiszen a szép mosoly a társadalmi érvényesülés alapeszköze. A formai, vagy színbeli eltérések, a sokat tömött fogak, a torlódott vagy réses fogazat sok pácienst hoznak el esztétikai fogászati kezelésre, ahol lehetőleg gyors, látványos és fogkímélő beavatkozást remélnek. Az IMAX porcelán héj technika segítségével megvalósítható, hogy a fogak formáját, színét átalakítsuk, az enyhébb torlódásokat vagy résességet megszüntessük és a kezelés végén egészséges, természetesen szép mosollyal távozhassunk!”

KIVEHETŐ FOGSOR RÖGZÍTÉSE MINI FOGÁSZATI IMPLANTÁTUMOKKAL
Dr. Némethy Miklós beszámolója a fogbeültetés lehetőségeiről teljes fogatlanság esetén

“ A mini implantátumok segítségével teljes fogatlan száj esetén még akkor is jó eséllyel elvégezhető a kezelés, ha a csont vékony. Amennyiben kevés csontkínálat esetén a hagyományos fogászati implantátumok beültetésére nincs lehetőség, nagy segítséget jelentenek a mini fogászati implantátumok. Ezek beültetése után a kivehető fogsor stabilan rögzíthető a szájban. Nem mozdul el evéskor vagy mosolygáskor, nem szükséges a továbbiakban fogsorragasztó használata sem. A fogsort ezek után is ki kell venni tisztításhoz, tehát ez nem egy hagyományos értelemben vett fix fogpótlás, de az implantátumok segítségével nem tud csúszkálni, emozdulni vagy kibillenni a szájból!”

CIRKONIUM PORCELÁN FOGKORONA
dr. Csáthy Csilla fogorvos beszámolója az esztétikus cirkon koronákról

“A CAD-CAM fogtechnikai technológia segítségével tökéletesen precíz és természethű fogkoronák és hidak készíthetőek. A régi fémkerámia technológiával szemben a cirkóniumból számítógépes technológiával készülő fogpótlások már egészen más fizikai és esztétikai jellemzőket mutatnak. Érdemes tehát átértékelni a régebbi technika miatt elterjedt sztereotipiákat, mint például a szürke szín megjelenését a fogínynél, vagy a csempe színű, órmótlan formájú fogkoronáról szóló rémhíreket!”

BEMUTATKOZIK A BUDAPEST DENTAL FOGÁSZAT
Első videofilm a Budapest Dental Esztétikai Fogászati rendelőről 2009-ből

“2009-ben a Budapest Dental Esztétikai Fogászat 4 éves születésnapját ünnepelte. A filmen dr. Némethy Miklós és dr. Pattogató Rita a Budapest Dental Fogászat alapító fogorvosai számolnak be az esztétikai fogászati lehetőségekről.”