Biztos, szakértő kézben
A fog implantátumtól a fogtömésen át a fogfehérítésig

Fog implantátumra van szüksége? Vagy fogfehérítésre a szebb mosolyért? Lyukas fogat gyanít, de nem biztos benne? És ha esetleg nagyobb gond van?

A legtöbb fogászati páciens problémája nem a fog, hanem a bizalom. Sokan ezért halogatják túl sokáig, hogy fogorvoshoz forduljanak. Tudjuk, mennyire intim és kényes ez a viszony. Szinte tapintható közben a kiszolgáltatottság. Ha az ember beült a székbe, onnantól valaki másra bízza magát.

Hogyan döntse el, hogy kire?

Fogfehérítés, fog implantátum, lyukas fog – és ami több ennél

A jó fogorvos tisztában van ezzel. Nem két lábon járó fogsornak tekinti az ügyfelet. Egyszersmind együttérző, empatikus gyógyító is. Mert sokszor nem a fogkő-eltávolítás, az ínykezelés vagy a lyukas fog a legnagyobb gond. Se nem a fogfehérítés vagy a fog implantátum. Hanem a bizonytalanság és a fájdalomtól való szorongás.

Ön milyen fogorvost szeretne?

Képzelje el, hogy megtalálta kedvenc fogorvosát. Amint belép hozzá, Önre mosolyog. Kedvesen a fogorvosi székbe invitálja, és megérti Önt. Előtte nincs „ciki” helyzet. Nem kelt bűntudatot, hogy miért „halogatta” eddig a megoldást. Ez a fogorvos valóban tudja, hogy mit csinál az Ön szájában. Szakmailag és emberileg is mindent megtesz azért, hogy fájdalommentes legyen a kezelés. Türelmesen elmagyaráz mindent. Minőséget garantál és ad is. Függetlenül attól, hogy mindennapi fogászati kezelésekről (fogtömés, gyökérkezelés, ínykezelések), fog implantátumról, fogszabályozásról, fogfehérítésről vagy bármi másról van szó.

Egy igazán jó fogorvostól bizalmat és jó közérzetet kap. És sokkal több ez, mint a fogpótlás, a fogfehérítés vagy a fog implantátum. Ami pedig a legjobb: úgy kapja, hogy közben nem szenved, nem retteg. Mert álmai fogorvosa tapasztalt, könnyű kezű, valódi szakértő.

A jó fogorvos az egész emberrel törődik

Mi, a Budapest Dental csapatát alkotó fogorvosok, nem csak a fogsort látjuk, hanem a teljes embert. Magas szinten nyújtjuk mindazt, amit egy modern rendelőnek tudnia kell. Az ínykezeléstől és a fogtöméstől a fogfehérítésig és a fog implantátumig. De ennél többet is. Szakértelmet és biztonságot tudunk nyújtani.

Cégünk tulajdonosai maguk is fogorvosok. Nem vállalkozói háttérrel működő fogászat vagyunk. Így a meghatározó szempont nem az, hogy futószalagon menjen az üzlet. Hanem a gyógyító munka és a megelégedett, mosolygó páciensek.

Mert a jó fogorvos az egész emberrel törődik.

Döntsön a szakértelem mellett!

A 10 legfontosabb ok, amiért érdemes minket választania:

 • Nem lesz „fogorvosfrásza”

  Nem lesz „fogorvosfrásza”. A fogászati kezelések korábbi rossz tapasztalatai miatt szorongó ügyfeleinket is kigyógyítottuk már. Nem csak a fogászati problémájukból, hanem a fogorvoslással kapcsolatos félelmeikből is.

 • Gyorsan és szakértelemmel

  A mindennapi fogászati teendőket (fogtömés, gyökérkezelés, foghúzás stb.) gyorsan és szakértelemmel látjuk el. Számunkra ez rutin. Az Ön számára nem. Ezért figyelünk az Ön kényelmére és páciensi tapasztalatára.

 • Kiemelten magas a mérce

  Az esztétikai fogászati szolgáltatásokban (fogfehérítés, fog implantátum beültetése, esztétikai jellegű fogpótlások) számunkra kiemelten magas a mérce. Új mosolya megtervezésben Ön nem csak egyetlen személy tapasztalatára, hanem egy egész szakértői csapat legjobb tudására számíthat.

 • Gyógyító orvosok

  Gyógyító orvosok, pácienseinkkel emberileg törődő fogászati szakértők, nem üzletemberek vagyunk.

 • Megelőzés számontartása

  Ügyfélszolgálati rendszerünkre bízhatja a legfontosabb fogászati feladat, a megelőzés számontartását.

 • 10 évesek vagyunk

  10 évesek vagyunk, szemben a sok fiatal fogorvos nyitotta kezdő fogászati vállalkozással. Fiatalabb fogorvosaink munkáját idősebb fogorvos koordinálja és felügyeli. Esztétikai jellegű fogpótlás, fogfehérítés, fog implantátum? Ez mindennapi feladat.

 • Garanciális időket vállalunk

  Garanciális időket vállalunk. Áraink alapjául a szaktudás, a hosszú távú fogorvosi tapasztalat és a legmodernebb technikai háttér szolgál.

 • Több szakterület

  Több szakterület összehangolt munkája, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb problémákat is.

 • Jó megközelíthetőség, rövid várakozási idő

  Kifejezetten jó megközelíthetőség, rövid várakozási idő.

 • Legmagasabb fokú orvosi empátia

  A szakértelmen túl a legmagasabb fokú orvosi empátia.

A szakértői bánásmód biztosítékai nálunk

12 diplomás fogorvos

12 diplomás fogorvosból álló, összehangoltan dolgozó és kedves csapat várja Önt. Fogorvos csapat

400 oldal szakmai szöveg

400 oldalnyi szakmai szöveget talál a honlapunkon, és az Ön érdekében maradéktalanul felhasznált gyakorlati tudásunk ennél sokkal nagyobb

10 éves tapasztalat

10 éves tapasztalattal működő cég vagyunk, ez alatt az idő alatt számtalan fog implantátumot ültettünk be, gyökér- és ínykezelést, valamint fogfehérítést végeztünk, sőt ennél sokkal bonyolultabb munkákat is megoldottunk. Válasszon fogorvost

Szakértői vélemények

Szakértői véleményeinket szakmai blogon osztjuk meg a fogászati kezelések élvonalából Szakmai blog

Rezidensképző rendelő

Konzerváló fogászati és fogpótlástani rezidensképző rendelő vagyunk

15000 elégedett páciens

15 000 elégedett páciens fordult meg nálunk eddig, ami annyi, mint Tapolca, Abony, vagy más hazai városok összlakossága. Páciens vélemények

20 éves szakmai múlt

Vezető főorvosaink 20 éves szakmai múlttal rendelkeznek. Dr. Némethy Miklós

Exkluzív információs portál

Szakmai újítást vezettünk be, nálunk exkluzív információs portál áll az ügyfelek rendelkezésére, ahol tájékozódhatnak a profiljukra kiküldött kezelési tervről (fogfehérítés, fog implantátum, fogkő-eltávolítás stb.), a lehetséges kezelési tervek változatairól és pontos tartalmáról, letölthetik röntgenfelvételeiket, és megnézhetik, mikorra van időpontjuk

Szuper ügyfélvélemények

Szuper ügyfélvélemények („Ennek a rendelőnek van lelke!”). Referencia páciensek

Naponta 800 ember olvas minket

Naponta 800 ember olvas a korszerű fogászati kezelésekről weboldalunkon; a legnépszerűbb témák közt a modern eszközökkel végzett gyökérkezelés, a lézeres kezelések, esztétikus fogpótlások, kivehető fogpótlások, valamint a komplex, több szakterületet együtt igénylő fogászati megoldások szerepelnek

Sikeres fogászati kezelések

Pácienseink sikertörténetei a honlapunkon olvashatók. Fogászati esetbemutatások

Elsők között a keresőkben

Az internetes keresőprogramok sem véletlenül tartanak számon az elsők közt Magyarországon

Több mint 3000 aktív ügyfél

3 000 aktív ügyfelünk van, és mindegyiknek módunkban áll személyes törődéssel viszonozni megtisztelő bizalmát

Kérjen tőlünk állapotfelmérést!

A legtöbb elégedett kliensünk új mosolyának története úgy kezdődik, hogy fogászati állapotfelmérést kér tőlünk. Ha Ön ezt az oldalt olvassa, valószínűleg Ön is ezen gondolkodik.

Bármekkorának hitte eddig, Ön meggyőződhet róla, hogy a problémája kisebb, mint gondolná. Nincs miért elhalasztania, mert a megoldás elérhető. Használja ki ezt a szándékot, amely erre az oldalra hozta, és ne várjon tovább!

Ha esztétikus fog implantátumra, fogfehérítésre vagy bármilyen más fogászati kezelésre van szüksége, itt tájékozódhat árainkról és elérhetőségünkről.

ELÉRHETŐSÉGEINK

PÁCIENS VÉLEMÉNYEK

“ITT ÉRZED, HOGY TÖRŐDNEK VELED!”

MODERN FOGÁSZATI RENDELŐ

Budapest Dental Fogászat

Válassza Budapest egyik legjobban felszerelt fogászati rendelőjét!

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

Budapest Dental Fogászat

Olvassa el a legfrissebb fogászati híreket

NYITVATARTÁSI IDŐ

 • Hétfő-péntek: 8.00 - 20.00
 • Hétvége: ZÁRVA

Blog címkék