Dr. Qin Gemma fogorvos

“Az elégedett mosoly számomra a legfontosabb!”

“Fontos számomra, hogy a pácienseim elégedett mosollyal távozzanak a kezelést követően. A jó orvos-beteg kapcsolat alapja a megfelelő kommunikáció, ez biztosítja mindkét fél részére, hogy az elért végeredmény a lehető legtökéletesebb megoldást jelentse. Örülök, hogy a Budapest Dental tagja lehetek. A kellemes, barátságos környezeten túl, biztosítani tudom ebben a rendelőben a gyógyulni és megszépülni vágyóknak, hogy a tudásom legjavát nyújtva, a legújabb fogászati technológiát alkalmazva, magas színvonalon végezzem hivatásom.”

SZAKTERÜLETEI

MODERN ENDODONCIA

Fájdalommentes és precíz gyökérkezelési technológia, fogászati góckutatás

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT

Esztétikus fogtömések lyukas fogak ellátására, esztétikus és tartós fogbetétek

CIRKONIUM PORCELÁN FOGPÓTLÁSOK

A CAD-CAM módszerrel készített fogpótlások nem csak szépek, de precízek és tartósak is

TELJES KERÁMIA KORONA

A legmodernebb IMAX technológiával élethű megoldásokat kínálunk a mosoly megújítására

PORCELÁN HÉJ

Az IMAX élethű porcelán héj csiszolás nélkül vagy minimális csiszolással is elkészíthető

FÉMKERÁMIA HIDAK

A fémkerámia jól bevált rendszer, mely bizonyítottan tartós. Az oldalsó fogak pótlásának tökéletes eszköze

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

Számtalan variációs lehetőség, az egyéni igényeknek megfelelően.

ESZTÉTIKUS BETÉT (INLAY, ONLAY)

Az esztétikus, porcelán betétek segítségével tökéletesen helyreállítható a fog formája és funkciója.

Lézeres fogászati kezelések

Fogínysorvadás, enyhén mozgatható fogak hatékony terápiája

Antimikrobiális fotodinamikus terápia

Visszatérő fogínygyulladás terápiája gyógyszerek és mellékhatások nélkül

Vektorterápia

Fogínygyulladás, fogínysorvadás kezelésének modern terápiája

Dr.Qin Gemma fogorvos

Dr. Qin Gemma fogorvos Budapest Dental Fogászat

“Miert választottam a Budapest Dental Fogászati rendelőt?

“Mert a szakmai képzettség önmagában nem elég a fogászatban a magas szintű ellátáshoz. A fogászati szakma anyag és eszköz igényes hivatás. A Budapest Dental fogászatán biztosított a megfelelő technikai háttér és minden feltétel adott ahhoz, hogy hivatásomat a lehető legmagasabb szinten gyakorolhassam, eredményesen és örömmel gyógyíthassak.”

Kedves, lelkiismeretes fogorvosnőt keres? Qin Doktornő, Kínában született, 5 éves kora óta él Magyarországon, a budapesti Semmelweis Egyetemen dicsérettel diplomázott. Lelkes, és jól képzett gyógyító. Találja meg Ön is az Önnek ideális fogorvost! Ismerje meg dr. Qin Gemma fogorvost! Kérjen időpontot most!

Szakmai képzettségem:

“2014-ben cum laude minősítéssel végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Már az egyetemi évek alatt lelkesen belevetettem magam a szakmába, 2 évvel a végzés előtt, még fogorvostan hallgatóként 2012-2014 között már fogorvosi tevékenységet végeztem konzerváló és szájsebészeti területen, orvosi felügyelet mellett a Központi Stomatológiai Intézetben és a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézetben. A végzés óta is rendszeresen reszt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy szinten tartsam tudásomat és kövessem a fogászat területén zajló folyamatos fejlődést.“

Gyógyító kedvesség

Qin doktornő munkája során mindig a páciensközpontú, empatikus betegellátásra törekszik. Mosolyával, kedvességével oldja az első fogorvosi konzultáció során még kissé feszült rendelői hangulatot. Vidám természete, barátságos lénye könnyedén elfeledteti a fogorvostól való régi félelmeket. Páciensei minden szorongástól mentesen, szívesen járnak a doktornő rendelésére, sőt, sokan gyermekeiket is elhozzák egy első ismerkedésre.

Kiindulás az alapoktól

A fogorvosi konzultáció során kiemelkedően fontosnak tartja a nyálkahártya alapos vizsgálatát, hiszen ez a terület nagyon sok belső probléma, belgyógyászati betegség indikátora. Qin doktornő hitvallása szerint a fogorvos szerepe elsőrendű a korai felismerésben, mellyel elősegítheti egyéb általános betegségek idejében való kezelését. Ennek megfelelően a fogászati állapotfelmérés és szájvizsgálat, illetve a féléves fogorvosi kontrollok során a fogazat alapos átvizsgálása közben számíthatunk a nyálkahártyafelszínek, a nyelv, a nyelv alatti területek és a szájpadlás, azaz a teljes száj alapos átvizsgálására, rákszűrésére is.

Átfogó elemzés – hatékony gyógyítás

A fogászati kezelési terv kialakításakor az összes lehetséges adat (a páciens szájüregi vizsgálata, fogászati történetének figyelmes meghallgatása, röntgenfelvétel, tanulmányi lenyomatok, fényképfelvételek) figyelembevételével részletes és alapos kezelési tervet készít a lehetséges megoldások felvázolásával. Páciensei így kellő mennyiségű információ birtokában biztonsággal dönthetnek a fogászati kezelés menetéről.

Esztétika a legmagasabb szinteken

Qin doktornő kedvenc szakterülete az esztétikai fogászat. Szívesen foglalkozik ezen a témán belül fémmentes cirkónium pótlásokkal, porcelán betétekkel és héjakkal, teljes porcelán koronákkal, illetve a fogmegtartó és endodonciai kezelésekkel. Ezekben a klasszikus fogorvosi témákban mind a gyökérkezelésekhez, mind az esztétikus fogtömésekhez kihasználja a mai kor modern technikai lehetőségeit, például a digitális diagnosztikát, a lézert, az elektromos gyökércsatorna bemérést és a digitális színtérkép elemzést. Így éri el a kitűzött célt – visszaállítani páciensei természetes, eredeti mosolyát.

Dr. Qin Gemma kedvenc szakterületei

ESZTÉTIKUS FOGPÓTLÁS

 • kiváló tervezéssel
 • tartós és biztonságos
 • kiemelkedően esztétikus
 • szívvel, szeretettel

Tovább

FOGÍNYKEZELÉS

 • Ha üde leheletet
 • Egészséges fogínyt
 • Megelőzést, vagy
 • Hatékony terápiát szeretne

Tovább

MODERN ENDODONCIA

 • Ha megmentené a fogát
 • Modern, korszerű és
 • Fájdalommentes megoldással
 • Precíz eszközökkel

Tovább