Almádi Brigitta - Klinikai Fogászati Higiénikus

Brigitta 2008-ban végzett a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium hallgatójaként, mint klinikai fogászati higiénikus. Jelenleg az Óbudai Egyetemen tanul tovább – az állandó tanulás és fejlődés élete szerves részét képzi.

A fogászat több részén szerzett tapasztalatokat, mint például az általános fogászati asszisztencia, szájsebészeti műtéti asszisztencia és dentalhigiéniai kezelések. Legkedveltebb területe mégis az, mikor közvetlenül is részt vehet a gyógyításban, a fogínygyulladás megelőzésében és kezelésében, vagy a fogfehérítő kezelések során.

SZAKTERÜLETEI

FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

Fogínygyulladás megelőzésének és kezelésének alapvető eszköze

SZÁJHIGIÉNIAI CSOMAG

Fogkőeltávolítás és kozmetikai fogfehérítés egy kezelési csomagban

FOGÍNYKEZELÉS

Fogínykezelés modern eszközökkel. Antimikrobiális fotodinamikus terápiák.

KISMAMA KEZELÉSEK

Fogínykezelések kismamák részére! Terhesség során szükséges fogínykezelések.

SZÁJHIGIÉNIAI OKTATÁS

Tapasztalatok szerint a fogápolás helyes szabályait kevesen ismerik, de ez könnyen elsajátítható!

Almádi Brigitta dentalhigiénikus

Almádi Brigitta klinikai dentalhigiénikus Budapest Dental Fogászat

Almádi Brigitta dentalhigiénikus

Almádi Brigitta Dentalhigiénikus - Budapest Dental Fogászat

Mossuk meg a fogainkat alaposan!

Napi 2x2 perc nem lehet akadály! Pedig csak ennyi kell és a fogak egészsége megőrizhető! Nem mindegy azonban, hogy ezt a 2 percet hogy használjuk ki, és mennyire vagyunk alaposak. Bár a fogmosás nem tűnik nehéz dolognak, mégis sokszor szembesülünk azzal, hogy sokan nem tudják, mit jelent az alapos fogmosás. Egy szájhigiéniai kezelés nem csak arra jó, hogy a fogak megtisztuljanak, de Renivel át lehet beszélni a fogmosási szokásokat, nehézségeket is.

Páciens vélemény a Budapest Dental Fogászatról

Péter (Budapest Dental Páciens) véleménye

Igazából nehéz lenne megfogalmazni, mi volt az, ami az Önök rendelőjében leginkább elnyerte a tetszésem. Pontosabban nem tudnék kiemelni a sok pozitívum közül egyet, hogy az volt a legjobb.

Onnantól kezdve, hogy a váróba beléptem, egészen addig, amíg a helyiséget elhagytam, ha lehet így fogalmazni, jól éreztem magam. Kezdve a megérkezésem alkalmával tanúsított szívélyes fogadtatástól a fogorvos és asszisztensének szakszerű és gyors munkáján át egészen az állapotfelmérés/kezelés végéig teljes mértékben mindennel meg voltam elégedve.

Fentiek alapján nincs olyan, amin változtatnék.Ez úton is köszönöm mindannyiuk lelkiismeretes és odaadó munkáját! Ismerőseimnek nyugodt szívvel fogom ajánlani a Budapest Dental fogászatot.

Üdvözlettel:
Tarr Péter

Kozmetikai szájhigiéniai csomag - ultrahangos fogkőeltávolítás & Kozmetikai fogfehérítés

Fogínykezelés és fogfehérítés kedvezményes áron

A kozmetikai szájhigiéniai csomagban a fogkőeltávolítás után Air Brush sópolírozás, majd kozmetikai fogfehérítés következik. Az AirBrush sópolírozás segítségével az elszíneződött fogak kémiai behatás nélkül nyerhetik vissza fehérségüket.Ez a gyengéd technika a fogakat csillogóan tisztává és természetesen fehérré varázsolja. A kellemes bizsergés és az üde citromos íz után pedig felfrissül a száj minden szeglete. A kozmetikai fehérítéssel a hatás tovább fokozható

Tudjon meg többet Almádi Brigittáról

“Szeretek itt dolgozni. Jó a légkör, inspiráló a hangulat. Nagy öröm számomra, hogy megkaptam a lehetőséget, így közvetlenül is részt vehetek a gyógyításban a szájhigiéniai kezelések segítségével. A jó hangulat mellett fontos számomra, hogy kedves és egészségtudatos páciensekkel dolgozhatom. Egyre több embert érdekel mélyebben a saját egészsége és ez mélyen megérint. Boldogan adom át tudásomat minden érdeklődőnek.”

Brigitta 2008-ban végzett a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskola és Gimnázium hallgatójaként, mint klinikai fogászati higiénikus. Páciensként már 16 évesen megtapasztalta, mennyire fontos a dentálhigiénikusok munkája, ekkor határozta el, hogy ő is ezen az úton szeretne továbbtanulni.

A dentalhigiénikusi feladatok nem fejeződnek be a fogíny gyógyításával, hiszen az esztétikai, kozmetikai igények kezelésére is szükség van. Természetes igénye mindenkinek, hogy ne csak egészséges fogínye legyen, de szép, ápolt csillogó mosollyal is rendelkezzen. A Budapest Dental Fogászat kedvezményes Kozmetikai szájhigiéniai csomag ajánlata összeköti a kellemest a hasznossal, az ultrahangos fogkő eltávolítás után kozmetikai fogfehérítést is alkalmaz.

A kozmetikai fogfehérítés remek alternatíva lehet azok számára, akik nem szeretnék fogzománcukat peroxidos fehérítővel terhelni, illetve akik nem szeretnének fogérzékenységgel szembesülni.Eddigi tapasztalataim szerint, egyéni adottságoktól függően látványos eredmény érhető el, akár több árnyalattal is világosabb fogak.

A Kozmetikai Fogfehérítés a fogorvost legszívesebben elkerülő, közben mégis szépülni vágyó pácienseknek is megoldást jelent. A dentalhigiénikus a fogászati tudás szükséges részével rendelkezik, így biztonsággal végezheti a kozmetikai fogfehérítést. Sokak számára ez igazi megoldást jelent, ha magas szintű “fogorvos fóbiában” szenvednek. Brigitta kedves személyisége eleve fóbia űző, emellett biztosan nem nyúl fúróhoz, nem csiszol, nem farigcsál, csak szépít és a fogínyt kezeli feszesre és egészségesre...

A fogkő eltávolítását mind egészségügyi mind esztétikai szempontból fontosnak tartom, mivel az esetek nagy részében a fogkő felelős az ínygyulladásért és az elszíneződésekért, ezért javasolt félévente eltávolítani. A tudatos megelőzéssel fogakat menthetünk meg, pénzt, időt, energiát és fájdalmas veszteségeket spórolhatunk meg. A Budapest Dental automatikus visszahívó rendszerével ráadásul még az időpontot sem kell figyelni, mi jelezzük az esedékes időpontot!

Almádi Brigitta kedvenc szakterületei

FOGKŐLESZEDÉS

 • Fogínygyulladás kezelés
 • Ultrahangos módszer
 • Nagy tapasztalat
 • Kiváló szakember

Tovább

FOGÍNYGYULLADÁS

 • Fogínygyulladás kezelés
 • Vektor terápia
 • Lézeres terápia
 • Fotodinamikus terápia

Tovább

KOZMETIKAI SZÁJHIGIÉNIAI CSOMAG

 • Ultrahangos fogkőeltávolítás
 • Air-Brush sópolírozás
 • Kozmetikai Fogfehérítés
 • Kedvező csomagár

Tovább

Legolvasottabb témák kozmetikai fogászat ügyben

Fogfehérítés otthon - Budapest dental Fogászat

Fogfehérítés ottthon

Kozmetikai vagy orvosi fogfehérítés után fokozza a hatást otthoni fogfehérítéssel

Tudjon meg többet
Fogfehérítés árak Budapest Dental Fogászat

Fogfehérítés árak

Válasszon az igényeinek leginkább megfelelő fogfehérítési kezelések közül! Fogfehérítés árak!

Tudjon meg többet
Kozmetikai fogfehérítés és ultrahangos fogkőleszedés egyben

Kozmetikai szájhigiéniai csomag

A kellemest a hasznossal! Fogínykezelés és fogfehérítés egy csomagban kedvezményes áron!

Tudjon meg többet