Kedvezményes fogászati kezelések visszatérő pácienseink számára

Budapest Dental fogászat > Fogászati árak > Kedvezményes fogászati árak visszatérő pácienseinknek

Kedvezményes fogászati árak visszatérő pácienseink részére

Célunk közös! Az Ön mosolya a mi hivatásunk!

Számunkra az orvoslás nem fejeződik be a kezeléssel! Hitünk szerint a gyógyítás az egészség tudatosítását, a fogak és a test szeretetére, ápolására való figyelem felhívását is jelenti.

Visszarendelő szolgáltatásunkkal és kiemelt ügyfélkedvezményeinkkel szeretnénk segíteni Önt a betegségek megelőzésében és a fogak egészségének megőrzésében!

Tegyünk együtt a közös cél érdekében! Szánjon magára és fogaira félévenként csupán fél órát, és élvezze a Budapest Dental kedvezményes kontroll csomag szolgáltatását!

Kontroll csomag ajánlataink visszatérő pácienseink részére kiemelt ügyfélkedvezménnyel

Az alábbi csomagajánlatok csak visszatérő pácienseink részére érhetőek el. Visszatérő pácienseinket az aktuális kontroll időpontjáról és a kiemelt kedvezményről e-mail levélben értesítjük. Kedvezményes kezelés csak a kiküldött e-mail levélre hivatkozva kérhető, az abban megjelölt időintervallumon belül. Amennyiben Ön visszatérő páciensünk, és mégsem kapott kezelési emlékeztetőt és csomagajánlatot, kérjük, jelezze ezt nekünk ügyfélszolgálatunkon, hogy kiemelt ajánlatunkkal mielőbb megkereshessük Önt!

Kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a visszatérő pácienseinknek szóló kiemelt ügyfélajánlatért a (06 1) 315-45-45 telefonszámon!

Fogászati kontroll csomag panoráma röntgennel

Fogorvosi kontrollvizsgálat panorámaröntgennel és szükség esetén intraorális röntgennel, mely a teljes szájat is áttekinti. Panaszmentes esetben is kifejezetten javasolt! Félévenként ajánlott kezelés, körülbelül fél óra időtartamban.

Tovább

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással a fogíny védelme és egészsége érdekében. Félévenként ajánlott kezelés, körülbelül fél óra időtartamban.

Tovább

Prémium szájhigiéniai csomag kozmetikai fogfehérítéssel

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és kozmetikai fogfeérítéssel a fogíny védelme érdekében, a hófehér mosolyért. Évenként ajánlott kezelés, körülbelül egy óra időtartamban.

Tovább

Fogimplantátum kontroll csomag panorámaröntgennel

Fogorvosi kontrollvizsgálat panorámaröntgennel és szükség esetén intraorális röntgennel, mely nem csak a beültetett fogimplantátumokat, hanem az azokra készített fogpótlásokat és a teljes szájat is áttekinti. Panaszmentes esetben is kifejezetten javasolt! Félévenként ajánlott kezelés, körülbelül fél óra időtartamban.

Tovább

Gyökérkezelt fog kontroll csomag panorámaröntgennel

Fogorvosi kontrollvizsgálat panorámaröntgennel és szükség esetén intraorális röntgennel, mely nem csak a gyökérkezelt fogakat, hanem az azokra készített fogfelépítéseket, fogpótlásokat és a teljes szájat is áttekinti. Panaszmentes esetben is kifejezetten javasolt! Félévenként ajánlott kezelés, körülbelül fél óra időtartamban.

Tovább

Fogínykezelés antimikrobiális PadPlus terápiával kontroll csomag

Komolyabb, visszatérő fogínygyulladás, fogínypanaszok esetén a fogíny rendszeres kezelésére nem csak az ultrahangos fogkőeltávolítás, hanem az antimikrobiális fotodinamikus terápia ismétlése is javasolt. Fél vagy egy évenként ismételhető, a fogíny állapotának függvényében, körülbelül egy óra időtartamban.

Tovább