Kedvezményes Évkezdő ajánlat

Budapest Dental fogászat > Fogászati árak > Kedvezményes Évkezdő ajánlatunk

Fehérebb és egészségesebb mosolyt az Új évben!
Újévi FOGadalom? Most érdemes valóra váltani!

Kedvezményes Évkezdő Ajánlatunk a hófehér mosolyokért!

Fehérebb és egészségesebb mosolyt az Új Évben!
Újévi FOGadalom? Most érdemes valóra váltani!

Kedvezményes Évkezdő ajánlatunk a hófehér mosolyokért!

Új Év, Új fogadalmak! A legjobb fogadalmak azok, amiket be is lehet tartani! A fogadalom mögött mindig egy, még megvalósulatlan vágy van. Valami, amit ha elérünk, boldogabbnak, egészségesebbnek érezhetjük magunkat.

Mi, a Budapest Dental Csapata, kívánunk minden kedves Olvasónknak és Páciensünknek tiszta célokat, kitartást, szeretetet és a vágyak megvalósulását a 2019-es évben. A fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez az év eleji FOGadalom hónapban, 15%os kedvezménnyel kedveskedünk!

A kedvezményes kezeléseket Fekete Fanni dentalhigiénikus kolléganőnk végzi.

2019. 01. 31 - ig
az alábbi egészségmegőrző és mosolyszépítő szolgáltatásaink árából
15% kedvezményt nyújtunk.

Az ajánlatunk dentalhigénikus szakembernél érvényes!

Ultrahangos fogkőeltávolítás hagyományos polírozással

15.000 Ft helyett csak 12.750 Ft
Ajándék értéke 2.250 Ft

Kis mennyiségű fogkő, enyhe ínygyulladás és kevés fogfelszíni elszíneződés esetén javasolt professzionális ultrahangos fogkőeltávolítás az alsó és felső fogívben, egy alkalommal. A fogkőleszedést hagyományos, kefés polírozás követi a simább fogfelszínekért. A kezelés időtartama kb. 20 perc, a kezelést klinikai szájhigiénikus végzi. Nagy mennyiségű fogkő esetén további alkalomra is szükség lehet, ajánlatunk, csak az első kezelés alkalmára szól! A fogak komolyabb elszíneződése esetén inkább az Air-Brush sópolírozással kiegészített ajánlatunkat javasoljuk!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással

19.000 Ft helyett csak 16.150 Ft
Ajándék értéke 2.850 Ft

Közepes mennyiségű fogkő és fogfelszíni elszíneződés esetén javasolt professzionális ultrahangos fogkőeltávolítás az alsó és felső fogívben, egy alkalommal. A fogkőleszedést Air-Brush sópolírozás követi a simább fogfelszínekért és a fehérebb mosolyért. A sópolírozás a fogközökben megbújt elszíneződések eltávolítására is alkalmas. A kezelés időtartama kb. 30 perc, a kezelést klinikai szájhigiénikus végzi. Nagy mennyiségű fogkő esetén további alkalomra is szükség lehet, ajánlatunk, csak az első kezelés alkalmára szól! Az Air-Brush sópolírozás természetes fehérítő hatású, ám erősebb fehérítési igény esetén kozmetikai vagy orvosi fogfehérítő szolgáltatásunkat ajánljuk!

Kozmetikai fogfehérítés (peroxidmentes)

21.000 Ft helyett csak 17.850 Ft
Ajándék értéke 3.150 Ft

Fogkő és ínygyulladás mentes esetben javasolt kezelés a fehérebb mosolyért! A kozmetikai fogfehérítő eljárás során nem alkalmazunk hidrogén peroxidot, vagy annak származékát, így a fehérítés fájdalommentes. Az eredmény hatékony, az étkezési szokásoktól függően néhány hétig marad meg. Otthoni, sínes fogfehérítő kezeléssel a fehérítő hatás fokozható. A kezelés időtartama kb. 45 perc, a kezelést klinikai szájhigiénikus végzi. Fogkő, vagy ínygyulladás megléte esetén ez a kezelés nem alkalmazható, ebben az esetben a komplex fogkozmetikai csomagot javasoljuk!

Fogkozmetikai csomag
Ultrahangos fogkőeltávolítás & AirBrush & Kozmetikai fogfehérítés egyben

36.000 Ft helyett csak 30.600 Ft
Ajándék értéke 5.400 Ft

Komplex szájhigiéniai és kozmetikai csomag az egészséges fogínyért és a szép mosolyért! Kevés vagy közepes mennyiségű fogkő esetén, az ultrahangos fogkőeltávolítás és Air-Brush sópolírozás után jöhet a kíméletes kozmetikai fogfehérítés! A kozmetikai fogfehérítő eljárás során nem alkalmazunk hidrogén peroxidot, vagy annak származékát, így a fehérítés fájdalommentes. Az eredmény hatékony, az étkezési szokásoktól függően néhány hétig marad meg. Otthoni, sínes fogfehérítő kezeléssel a fehérítő hatás fokozható. A kezelés időtartama kb. 60 perc, a kezelést klinikai szájhigiénikus végzi. Nagy mennyiségű fogkő, vagy ínygyulladás megléte esetén a kozmetikai fogfehérítés előtt több ultrahangos ülésre, illetve egyéb parodontológiai kezelésre is szükség lehet, ebben az esetben a kezelés csomagajánlatban nem vehető igénybe. A szükséges kezelésekről ebben az esetben fogorvosi állapotfelmérés során tudunk javaslatot adni.

Nap mint nap azért dolgozunk, hogy megszeresd, élvezd és egy életen át egészségben megőrizd a mosolyod!

Ha egy igazán barátságos és profi fogászatot keresel, akkor a válasz egyértelmű:
Budapest Dental Fogászat

Ez az a fogászat, ami nem csak arról szól, hogy kifúrjuk és betömjük a fogakat. Nekünk az a célunk, hogy aki minket megismer, az rátaláljon egy jó és biztos kapcsolatra önmaga és a saját fogai és mosolya között. Az a célunk, hogy ez a kapcsolat egy életen át megmaradjon, hogy az étel rágása így az élet élvezete örömtelibb legyen.

Boldog Új Évet kívánunk minden régi és leendő Páciensünknek is!
Budapest Dental Fogorvos Csapat

Hasznos cikkek Önnek és a mosolyának

Gyors segítség fogpanaszokra

Ha fáj, érzékeny, duzzadt vagy vérzik. Ha letört, kiesett vagy elveszett. Hasznos infok fogbajokra...

Tovább

Legyen büszke a mosolyára!

Az Ön fogai is igazi kincsek! Tegyen értük! Válassza a Budapest Dental Fogászat szolgáltatásait!

Tovább

Ha jó fogorvost keres

Tapasztalat, empátia, szakértelem. Válassza a Budapest Dental Fogászat fogorvosait!

Tovább