Fogászati állapotfelmérés árak

Fogászati problémát észlel? Tegye meg az első lépést a megoldás felé!

Kevesen foglalkoznak a szájuk egészségével eléggé tudatosan. A vérzés fogmosáskor, a kellemetlen lehelet, vagy a szürkés szín nem természetes dolgok, ezeket ne bagatellizálja el! Egy fogászati szájvizsgálat nem jár fájdalommal, nem jár elköteleződéssel, ellenben megtudhatja mi van a tünetek mögött és pontos képet kap a kezelés lehetőségeiről.

Ismerje meg tapasztalt fogorvosainkat, kérjen állapotfelmérést most!

Fogászati állapotfelmérés árak

Mire számítson és mire nem, ha eljön hozzánk állapotfelmérésre?

Mire számíthat:

  • kedves fogadtatás, tapasztalt fogorvos
  • ismerkedés, bemutatkozás,
  • a problémák azonosítása, megoldási lehetőségek feltérképezése és bemutatása,
  • fájdalommentes szájvizsgálat,
  • panoráma röntgen felvétel

Mire ne számítson:

  • nincs “ciki” helyzet,
  • nincs “letolás” egy elhanyagolt helyzet láttán
  • nincs fájdalmas fogászati kezelés

Mi örülünk, ha bizalmat szavaz nekünk, és fogászati problémájával minket keres meg!
A fogászat a hivatásunk! Várjuk Önt szeretettel!

Mi vár Önre, ha minket választ? Egy egészségesebb és szebb fogsor!

Nézze meg, miért érdemes a Budapest Dental Fogászati rendelőt választania, ha alapos fogorvosokat, mély szakmai tudást és kiváló technikai felszereltséget keres!

Pácienseink mondták!

Szeretnénk bemutatni magunkat Pácienseinken keresztül! Olvassa el pácienseink véleményét fogászatunkról, orvosaink munkájáról és a Budapest Dental Csapatról. Köszönjük, hogy részesei lehetünk az Ön mosolyának is!

Szilárd Budapest Dental páciens

„Bár nagy munka volt és hosszú ideig tartott, mégis meglepően könnyedén és gördülékenyen ment minden. Számítottam rá, persze, hogy adódhatnak nehézségek, de semmilyen fennakadás vagy probléma nem akasztotta meg a kezelési folyamatot. Boldogan térek vissza azóta is a kontrollvizsgálatokra, mert látszik, hogy a Budapest Dentalnál mindenki szívvel lélekkel végzi a munkáját, nem csupán Guti doktornő, de a rendelő csapatának minden tagja. S végül ez a hangulat segített meghozni azt a döntést, hogy neki és a Budapest Dental Esztétikai Fogászatnak szavaztam bizalmat, nem az ár vagy a rendelő felszereltsége, hanem pozitív kisugárzása és barátságos, megnyugtató légköre miatt.”

Előtte

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense-Szilard-portre

Csaba Budapest Dental páciens

"Minden alkalommal nagyon jó érzéssel lépek a Budapest Dental rendelőjébe, hiszen már a recepciós hölgyektől megkapom az első mosolyt. Csilla doktornő nagyon kedves, gondoskodó volt, nem aggódtam egyetlen kezelése előtt sem, mert mindig tudtam, hogy mi fog történni, mindent türelmesen elmagyarázott. A legjobban az tetszik, hogy szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik fogamra került korona, a végeredmény elképesztően szép és természetes lett!"

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Csaba-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Csaba-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest Dental Fogászat Páciense - Csaba-portré_400x600

Mária Budapest Dental páciens

"Köszönöm Csáthy Csilla doktornő munkáját, aki megmutatta nekem, hogy fiatal orvos is lehet megbízható, jó szakember, aki a nehézségek ellenére is kitart elképzelései és ígérete mellett! Remek munkát végzett!"

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Maria-elotte

Előtte

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Maria-utana

Utána

Tovább a referencia videókhoz >>
Tovább a páciens véleményekhez >>

Budapest_Dental_Fogaszat_Paciense_Maria-portre

A fogazat állapotát biztonsággal csak úgy lehet felmérni, ha panoráma röntgenfelvétel is készül. Enélkül a vizsgálat nem lenne megfelelően alapos. A kezelési tervhez is szükség van arra, hogy a csont alatt is megvizsgálhassa a fogorvos a fogak és a fogágy állapotát. Az első állapotfelmérés tehát az ELSŐ FOGÁSZATI ÁLLAPOTFELMÉRÉS és a PANORÁMA RÖNTGEN árából tevődik össze, melyeket a fenti táblázatból olvashat le.

Recepciós munkatársunk fogadja Önt, majd megkéri, hogy töltse ki az általános egészségi állapot felmérő lapot. A lap kitöltése néhány percet vesz igénybe. A rendelőben fogorvosa megkéri, hogy tájékoztassa őt részletesen a jelenlegi fogászati problémájáról, amiért rendelőnkhöz fordult. Ezután alapos fogorvosi vizsgálat történik, melynek során fogorvosa nem csak a fogakat, hanem az egész szájüreget, nyálkahártyákat is vizsgálja. A panoráma röntgen elkészülte után annak közös elemzése és megvitatása történik. Az ülés az írásos kezelési terv és árajánlat kinyomtatásával és átadásával végződik. A fogászati állapotfelmérés ideje: kb. 30-45 perc

A röntgenfelvétel digitális technológiával készül, melyet pácienseink részére a személyes MyBudapestDental fiókjukba küldjük. A felvételt innen lehet jPeg file formátumban letölteni.

Többnyire igen, speciális fogászati probláéma esetén azonban mindig ahhoz a fogorvos munkatársunkhoz irányítjuk, aki az Ön problémájában szakértő. Ilyen területek például: fogbeültetés, fogszabályozás, endodoncia (gyökérkezelés), fogínykezelések, fogkozmetika

Többnyire első alkalommal nem végzünk fogászati kezelést. A fogászati kezelések hossza, technológiai háttere kiszámíthatatlan. Tapasztalataink szerint ezért sokkal biztonságosabb mind a páciensek, mind a rendelő számára, ha első alkalommal “csak” álalpotfelmérés történik, melynek alapján kiszámítható kezelési terv készül, mely jól ütemezhető. Az árak megvitatásával pedig pácienseink képbe kerülnek a várható költségekkel kapcsolatban, így a bizonytalanság elkerülhető.

Igen, ere van mód, dentalhigiénikus kollégáinknál. Ebben az esetben Önt nem fogorvos, hanem dentalhigiénikus szakember fogadja, aki már első alkalommal elvégzi a szájhigiéniai kezelést. Amennyiben Önnek további fogászati problémája is van, úgy időpontot ajánl fel egy fogorvos munkatársunkhoz első fogászati állapotfelmérésre

Igen, ez elsősorban fogbeültetés vagy fogszabályozás igénye esetén merül fel. Ilyenkor időt spórolhat meg azzal, hogy fogászati “témáját” jelzi telefonos munkatársunknak, aki ennek megfelelően már első alkalommal fogorvos specialistához irányítja.

Rendelőnkben készpénzzel vagy egészségpénztári kártyával fizethet. Egészségpénztári partnereinkről tájékozódjon az oldalsó menülistában!

Szinte valamennyi egészségpénztárral partneri szerződésben állunk. Amennyiben Ön olyan egészségpénztár ügyfele, amellyel nem állunk szerződésben, úgy szívesen felvesszük vele a kapcsolatot, kérjük, jelezze igényét ügyfélszolgálatunkon. Egészségpénztári partnereinkről tájékozódjon az oldalsó menülistában!

Kifejezett részletfizetési konstrukciónk nincs. A kezelés terv és árajánlatban leírt kezelés azonban az Ön igényeinek megfelelően ütemezhető. Fogtechnikai kezelések esetén, a kezelés elindításakor csupán a kezelés 50%-t szükséges fizetni, a fogpótlás átadásakor kell kifizetni a maradék összeget. A fogszabályozási kezelések kifizetése szintén igény szerint ütemezhető.

Igen, sőt, ez a bejelentkezés legkényelmesebb módja. A jelentkező form kitöltése után munkatársunk 1 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén!

Bejelentkező form kitöltése>>

Telefonszámaink a következőek: (06-1) 315 45 45; (06-70) 314 44 44. Várjuk hívását munkanapokon 8.00 - 20.00 között!

Fogászati rendelőnk Budapest szívében a Szent István körúton helyezkedik el. (Budapest, 1137. Szent István körút 10. 3. em 8.) Megközelítése egyszerű és praktikus, a Jászai Mari tértől 1 perc séta!

Tovább a kapcsolat oldalra>>

Rendelőnk hétköznapokon 8.00 - 20.00 között fogadja pácienseit.

Az azonnali fogadás lehetőségét kifejezetten biztosítani nem tudjuk, rendeőnkben minden orvos szoros előjegyzési naptár alapján dolgozunk. Mivel azonban tisztában vagyunk fele, hogy a fogfájdalom az egyik legnehezebben viselhető testi fájdalom, mindent megteszünk pácienseink érdekében azért, hogy a lehető leggyorsabban, lehetőleg még aznap időpontot biztosítsunk számára.

Rendelőnk csak munkanapokon tart nyitva 8.00 - 20.00 között. Hétvégi ügyeletet nem tartunk. Megértésüket köszönjük!