Fix fogszabályzó árak

Fix fogszabályozóra van szüksége? Jó helyen jár!

Rendelőnkben számos fogszabályozó készülék közül választhat igényeinek megfelelően. Ma már a hagyományos fém fogszabályozók is sokkal kisebbek, így kényelmesebb viseletet biztosítanak a kezelés ideje alatt. A porcelán fogszabályozók pedig kifejezetten esztétikus és igényes megjelenést nyújtanak.

Ismerje meg tapasztalt fogszabályzó szakorvosunkat, kérjen állapotfelmérést most!

FÉM FOGSZABÁLYZÓK
FOGSORONKÉNT

265 000 Ft-tól
290 000 Ft-ig
 • Két fogsor egyidejű kezelése esetén a 2. készülék árából -50000 Ft kedvezmény!
 • A kezelés ára részletekben fizethető
 • Kezelés hossza általában 1,5 - 2 év
 • Aktiválás 4-6 hetente szükséges (további aktiválási díj NINCS!)
 • Kiegészítő elemekre szükség lehet (egyedi árajánlat alapján)

PORCELÁN FOGSZABÁLYZÓK
FOGSORONKÉNT

320 000 Ft-tól
360 000 Ft-ig
 • Két fogsor egyidejű kezelése esetén a 2. készülék árából -50000 Ft kedvezmény!
 • A kezelés ára részletekben fizethető
 • Kezelés hossza általában 1,5 - 2 év
 • Aktiválás 4-6 hetente szükséges (további aktiválási díj NINCS!)
 • Kiegészítő elemekre szükség lehet (egyedi árajánlat alapján)

Bízza mosolyát tapasztalt Fogszabályzó Szakorvosunkra!

Dr. Balogh Katalin Fogszabályzó szakorvos - Budapest dental

Balogh Doktornő 1997-ben szerezte fogszabályzó szakorvosi diplomáját, így hatalmas gyakorlati és elméleti tapasztalattal rendelkezik mind a gyermek, mind a felnőtt fogszabályozás területén. Szívesen és örömmel végzi hivatását, jól alkalmazza mind a hagyományos, mind a modern fogszabályozó technológiákat, mint például a láthatatlan, vagy esztétikus fogszabályzó készülékeket.

Tovább dr. Balogh Katalin szakmai önéletrajzára

Miért érdemes a fogszabályozást a Budapest Dental Fogászaton végeztetnie?

Nálunk a fix fogszabályzó állításáért nem kell további aktiválási díjat fizetnie!

A fix fogszabályozó készülék ára tartalmazza a fogszabályozó kezelés során szükséges aktiválások árát is! Bátran jöjjön 3 hetenként, vagy amikor orvosa szerint Önnek szükséges! A fogszabályzásban a siker titka a folyamatos kontroll, ez Önnek többlet költségébe nem kerül!

Harmonizáljuk az alsó és felső fogsorokat!

Alsó és felső fogsor összehangolt fogszabályozási kezelése esetén a második fogsorra szükséges fix készülék árából -50 000 Ft kedvezményt adunk! A kedvezmény akkor érvényes, ha a két fogsor kezelése között maximum 1 év telik el!

A fogszabályzás a kezelés megtervezésével kezdődik

Egy fogszabályozó kezelés nem lehetséges előzetes kezelés tervezés nélkül. A fogszabályozó kezelési terv az egész folyamat LELKE, ebben kerül ugyanis meghatározásra az, hogy mit lehet vállalni az adott esetben és ezt hogyan és milyen készülékekkel, mechanikákkal lehet elérni. A kezelési terv tartalmazhat alternatív megoldásokat, tartalmazza a szükséges retenció mikéntjét és módját és a kezelési folyamat várható időtartamát is. Rendelőnkben Balogh Doktornő több évtizedes tapasztalat garancia a megfelelő tervezésre és kivitelezésre. Klikkeljen a tovább gombra és olvassa el részletesen a fogszabályozó kezelési tervezés költségeit.

Tovább

Leggyakrabban feltett kérdések a Fogszabályozási kezelésekkel kapcsolatban

Amennyiben Ön még nem tudja, hogy belevágna e a fogszabályozásba vagy sem, úgy első lépésnek érdemes egyszerű fogszabályozási konzultációt kérni. A fogszabályozási konzultáció még nem kötelez semmire, egy egyszerű szájvizsgálatból és beszélgetésből áll. A szájvizsgálat alapján fogorvosa nagyjából fel tudja vázolni az Ön számára, hogy milyen fogszabályozási lehetőségek jönnek szóba, milyen eredmények várhatóak. A beszélgetés alapján Ön el tudja dönteni, szeretne e belevágni a kezelésbe vagy sem.

Fogszabályozási konzultáció ára

A fogszabályozás kezelés tervezéshez panoráma röntgenre és teleröntgen felvételre van szükség. A panoráma röntgen árakról itt tájékozódhat: Panoráma röntgen ára.

A teleröntgen külső röntgen laborban készül, melyhez beutalót adunk. Ára a laboratórium árlistája szerint változik, kb. 4000 Ft
Teleröntgen és panoráma röntgen nélkül fogszabályozási kezelés tervezés nem lehetséges, ezeket minden esetben el kell végezni!

A fogszabályozási kezelés tervezés a fogszabályozás “lelke”. A kezelési terv csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • alapos száj, állkapocs ízületi és harapás vizsgálat,
 • lenyomatvételek,
 • minták kielemzése
 • szájfotók és profilfotók
 • panoráma röntgen elemzés
 • teleröntgen elemzés és mérések
 • diagnózis felállítása
 • alternatív kezelési mechanikák megtervezése
 • árajánlat elkészítése

Fogszabályozási kezelés tervezés csomag ára

Nem, a röntgeneket külön kell elkészíteni. A fogszabályozó konzultáció csomag tartalma:

 • vizsgálat
 • lenyomatvételek
 • minta elemzés
 • fotók
 • röntgenek elemzése
 • kezelés tervezés

A fogszabályozás korrekt tervezéséhez az alábbi röntgenekre van szükség:

 • panoráma röntgenfelvétel - rendelőnkben készül
 • teleröntgen felvétel - külsős röntgen laborban készül

A láthatatlan fogszabályozó sínek megtervezése külön speciális fogtechnikai folyamat, melynek a kezelés tervezéstől függetlenül külön ára van. Amennyiben Ön láthatatlan fogszabályozóban gondolkodik, első lépésben ebben az esetben is a normál Fogszabályozás kezelés tervezés csomagot kell igénybe vennie. Amennyiben a kezelési tervben alternatívaként a láthatatlan fogszabályozás, mint módszer felmerül, úgy a láthatatlan sínek elkészítése előtt a fogtechnikus digitális tervet készít. A digitális terv adja meg ugyanis a szükséges fogsínek számát. A digitális tervezés során egy “előtte - utána” video is létrejön, mely a kezdeti állapotból kiindulva bemutatja a fogmozgatást, és az elérhető új állapotot.

Bővebben a láthatatlan fogszabályozásról

Tovább

Dr. Balogh Katalin, rendelőnk fogszabályozó szakorvosa 1997-ben szerezte fogszabályozó szakvizsgáját, így nagy tapasztalattal rendelkezik mind a felnőtt, mind a gyermek fogszabályozás területén!

Dr. Balogh Katalin szakmai önéletrajza

Tájékozódjon a további fogszabályozási lehetőségekről is

Kivehető fogszabályozás - Budapest Dental Fogászat

Kivehető fogszabályozó árak

A megfelelő időben elkezdett kivehető készülékes fogszabályozással az állcsontok növekedését befolyásolhatjuk, így kedvezőbb környezetet teremthetünk a fogak számára ahhoz, hogy harmonikusan helyezkedjenek el, illetve illeszkedjenek egymáshoz…

Tudjon meg többet
Láthatatlan fogszabályzó - Budapest Dental Fogászat

Láthatatlan fogszabályozó árak

A láthatatlan fogszabályozást átlátszó, kemény műanyag sínekkel végezzük. A síneket egy számítógépes program segítségével faragja ki a fogtechnikus. A fogmozgatások iránya a sínekben van kódolva, egy sínt kb. 2-4 hétig kell hordani, majd lehet továbblépni a következő sínre...

Tudjon meg többet
Fogszabályozás kezelés tervezés Budapest Dental Fogászat

Fogszabályozási kezelési terv

Egy fogszabályozó kezelés nem lehetséges előzetes kezelés tervezés nélkül. A fogszabályozó kezelési terv az egész folyamat LELKE, ebben kerül ugyanis meghatározásra az, hogy mit lehet vállalni az adott esetben és ezt hogyan és milyen készülékekkel, mechanikákkal lehet elérni...

Tudjon meg többet