Bejelentkezés

A mosoly hatalmas érték!

A cirkon porcelán fogkorona nem a cél, csupán az eszköz. A cél az Ön mosolya, az Ön egészsége. A cél az életöröm, az Ön öröme. 

A mosoly hatalmas érték. Nemcsak Önnek. Nekünk is, hiszen az Ön mosolya a mi hivatásunk értékmérője.

Az év végi fogászati kedvezmény segíthet Önnek céljai elérésében. Prémium minőségű fogászati szolgáltatásunkat most kedvezményes áron érheti el.

Cirkon porcelán fogkorona 74.000 Ft helyett most 59.000 Ft

A kedvezmény 2019. december 31-ig él!

Éljen a lehetőséggel, jelentkezzen be most!

Cirkon porcelán fogkorona akció Budapest Dental Fogászat

Cirkon porcelán fogkorona akció Budapest Dental Fogászat

GARANCIA

Egy sikeres fogorvos, és egy sikeres fogászat titka a valódi felelősségvállalás. Hiszünk munkáink magas minőségében, és az elkészített munkáinkért garanciát vállalunk! A garanciánk alapja a szaktudás, a precizitás, a kiváló technológia, a ráfordított kellő mennyiségű idő, és a hosszú távú tapasztalat.

Budapest Dental fogászati garancia cirkon porcelán korona
Budapest Dental Fogászat cirkon porcelán korona tervezés

TERVEZÉS

A cirkon porcelán korona sikere a tudatos tervezéssel kezdődik. Esztétikát és funkciót tervezünk az Ön adottságainak figyelembe vételével. Megtervezzük a mosoly esztétikáját, megnézzük, hogyan illeszkedik be az új cirkon porcelán korona a többi fog rendszerébe és teszi kényelmessé a rágást.

TECHNOLÓGIA

Az előkészítés pontossága, a lenyomat minősége, a harapás regisztrálás, a színválasztás, a fogtechnikus mester munkájának minősége, a harapás kényelmes beállítása fontos tényezők, egyik sem hagyható figyelmen kívül. A feladatokhoz svájci német és amerikai technológiát használunk, a sikert nem bízzuk a véletlenre.

Budapest Dental Fogászat prémium cirkon porcelán korona

A mi pácienseink a minőséget és a fájdalommentességet keresik. És Ön?

A fogászat sokaknak mumus. Egy szép és esztétikus porcelán korona elkészítése, a csiszolás és lenyomatvétel akár kemény próbatétel is lehet, páciensnek és fogorvosnak egyaránt. Megfelelő empátiával, felkészültséggel és bizalommal együtt minden nehezen túl juthatunk. Nézze meg pácienseink ajánlását és keressen minket bátran!

Miért jó választás a cirkon porcelán fogkorona?

A cirkon fogkorona csupán eszköz. A cél a természethű mosoly és a problémamentes kényelmes rágás. A cirkon porcelán fogkorona számos olyan előnyt nyújt, amellyel Ön is elérheti céljait. A cirkon erős, esztétikus, nem tartalmaz fémet, nem allergizál. Tökéletes választás az elcsúnyult vagy sérül fog borítására, vagy foghiányok pótlására.

Budapest Dental Referenciák

Budapest Dental
Fogászat & Fogbeültetés & Fogszabályozás

Rendelőnkben több orvosból álló fogorvos-team dolgozik együtt az Ön mosolyáért. Általános és esztétikai fogorvosok, szájsebész - implantológus szakemberek, protetikus és fogszabályozó szakterületek együttes munkáját kínáljuk Önnek. Látogasson el hozzánk Ön is, az év végéig tartó kedvezményes cirkon fogkorona kezelésekért!

Éljen a lehetőséggel, jelentkezzen be most!
Cirkon korona esetbemutatások

Fájdalommentes
fogászati kezelések

Vajon a cirkon porcelán korona kezelés fájdalmas? A Budapest Dental fogászaton Ultracain DS Forte érzéstelenítőt alkalmazzuk, melynek hatásereje négyszerese a hagyományos Lidocain érzéstelenítőnek. A szúrás előtt az ínyt érzéstelenítő zselével kezeljük, így az érzéstelenítés maga sem fáj. Jöjjön el bátran, és tegye széppé és kényelmessé a mosolyát Ön is.

A fogorvossal való kapcsolat évekre, vagy akár évtizedekre szól!

A fogászat sokaknak nehéz pálya. A fogzománc a test legkeményebb anyaga, a fogunkról vagy nem tudunk, vagy fájdalmat élünk meg. A mi titkunk a gyógyításban a személyes viszony. Jó fogászatra jönni, elhivatott, precíz és egyben empatikus fogorvost találni kiemelten fontos mindenkinek! Mi a modern technológiai hátterünk mellett a szakértelmünket, elhivatottságunkat és a gondoskodásunkat ajánljuk Önnek. Szívből kívánjuk, hogy találja meg azt a fogorvost, akivel kapcsolata évekre, sőt talán évtizedekre szól és fogai, mosolya pedig élethosszig szolgálhatják Önt!

CIRKON PORCELÁN KORONA AKCIÓ

74.000 Ft helyett most csak 59.000 Ft

Svájci CAD-CAM minőség, rejtett költségek nélkül
Ha eddig halogatta, most belevághat!

Kedvezményes ajánlatunk 2019. december 31-ig szól!
Jelentkezzen be most!

Bejelentkezés

Cirkon porcelán fogkorona akció Budapest Dental Fogászat

Ők fognak gondoskodni Önről. Fogorvoscsapatunk tagjainál a legjobb kezekben lesz. Forduljon hozzájuk bizalommal!

Rendelőnk a fogászat teljes palettáján nyújt fogászati szolgáltatásokat a mindennapi fogászattól kezdve a kíméletes fogpótlás lehetőségein keresztül a legmodernebb esztétikus mosolytervezésig. Egy teamben, egymással összefogva dolgozunk, hogy fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedően esztétikus megoldásokat nyújthassuk pácienseink számára

Bejelentkezés