Akciós fogkozmetikai csomag fogfehérítéssel!

Ultrahangos fogkő eltávolítás, Air-Brush sópolírozás, hatékony fogfehérítés egyben, kedvező csomag áron!

Kösse össze a kellemest a hasznossal! Akciós fogkozmetikai csomagunkat úgy állítottuk össze, hogy az ápolja, feszessé teszi a fogínyt, letisztítja a fogközöket és hófehérré varázsolja a fogakat! Ráadásul fogorvosi állapotfelmérés nélkül!

Jöjjön el dentalhigiénikus munkatársainkhoz, kérjen időpontot most!

Kik várják Önt szájhigiéniai kezelésre?

A fogkozmetikai és szájhigiéniai kezeléseket dentalhigiénikus munkatársaink végzik. Ha Önnek fogorvos frásza van, akkor sem kell aggódnia, hiszen a kezelés előtt fogászati állapotfelmérés nem szükséges. Ismerkedjen meg mosolygós szájhigiénikus szakembereinkkel!

Mit jelent az, hogy kozmetikai fogfehérítés?

A kozmetikai fogfehérítés új fogalom. Ezt a fehérítési eljárást eddig elsősorban kozmetikákban, szépségszalonokban lehetett elérni, ahol fogászatban járatlan személyzet végzi el a fehérítést. A kozmetikai fehérítés lényegében olyan fogfehérítési eljárás, ahol a fogfehérítő anyagban nincs hidrogén peroxid, mely a hagyományos rendelői fogfehérítő anyagokban megtalálható. A kozmetikai fogfehérítés során a peroxidmentes fogfehérítő a fogak felszínére rakódott színezőanyagokat távolítja el, nem hatol be a fogzománcba. A hagyományos fogfehérítő eljárásokhoz képest hatását rövidebb ideig fejti ki, a fehérebb fogakat kb. 2-3 hónapig élvezhetjük. A rövidebb ideig tartó eredmény talán hátrány a hagyományos fogfehérítéssel szemben, ezt azonban ellensúlyozza, hogy a kozmetikai fogfehérítés 3 havonta megismételhető, a fogzománcot ugyanis egyáltalán nem terheli. További előnye, hogy a rendelői fehérítéshez képest jóval kedvezőbb áron elérhető fogászati szolgáltatás.

Komplex csomag az egészségért és a szépségért

A csomag komplexen tartalmazza:

Kíméletes Ultrahangos fogkő eltávolítás &
AirBrush sópolírozó kezelés &
Kozmetikai fogfehérítés

Itt nem kell félni a fogorvostól!

Az akciós fogkozmetikai kezeléseket klinikai dentalhigiénikus munkatárs végzi. A kezelés előtt fogorvosi állapotfelmérés nem szükséges! Fogászati probléma esetén a dentalhigiénikus javaslatot tesz a fogorvossal való találkozásra.

Kb. Egy óra alatt kész!

Az akciós fogkozmetikai csomag normál mennyiségű fogkő eltávolítására vonatkozik, ahol az ultrahangos fogkőeltávolítás egy fogászati ülésben (max. 20 perc) elvégezhető, a teljes szájon azaz mindkét fogíven. Ezután következik a sópolírozás (kb. 10 perc) majd a fogfehérítés, (kb. 30 perc)

Ha túl sok a fogkő, akkor is van megoldás!

Extra mennyiségű fogkő, komoly fogínygyulladás esetére a csomagajánlat sajnos nem vonatkozik, de ebben az esetben is van megoldás! A fogínykezelési program elvégzése után, a Kozmetikai Fogfehérítő kezelés külön kezelésként is elvégezhető!

Igazán hatékony!

A fogorvosi rendelőben, dentalhigiénikusnál végzett kozmetikai fogfehérítés hatékonysága azért kimagasló, mert a kezelés előtt a nagyobb felrakódásoktól a legapróbb szemcsékig minden eltávolításra kerül a fogfelszínekről, így a fehérítő biztosan a fogfelszíneken hat!

Az ultrahangos fogkőeltávolítás után Air-Brush® gyengéd sópolírozó kezeléssel polírozzuk tökéletesen tisztára a felszíneket, így már jöhet a fehérítés!

És ha vérzik a fogkőeltávolítás után?!

Bizonyos esetekben, ha az íny gyulladt volt, az ultrahangos fogkőeltávolítás után nem javasolt azonnal fogfehérítést végezni. Ebben az esetben a fehérítésre egy újabb időpontot szükséges egyeztetni, ilyen esetben azonban (normál mennyiségű fogkő esetén) a csomag ár nem változik!

A kifizetés részleteiről…

Az Akciós Fogkozmetikai Csomag árának kifizetése egy összegben történik, abban az esetben is, amennyiben a fogkőleszedés és a fogfehérítés két külön fogászati ülésben, eltérő napokon és időpontban történik.

Miért érdemes a fogfehérítést fogászatban jártas szakemberre bízni még kozmetikai fogfehérítés esetén is?

A fogak és a fogíny szakértői a fogorvosok és a klinikai dental higiénikusok. Mielőtt hagyományos vagy kozmetikai fogfehérítésbe kezd valaki, mindenképp meg kell nézni a szájüreget, a fogakat és a fogínyt is. Ellenőrizni kell a fogkő mennyiségét, a fogíny állapotát, meg kell nézni, hogy egy-egy fog elszürkülését mi okozza, vannak szuvas fogak vagy sem. Ha fogászati szakemberre bízza a kezelést, azzal biztosabbra megy, így hosszú távon pénzt és időt spórol! Ha a fogak fogkövesek, felrakódások vannak rajtuk, a kozmetikai fehérítés nem lesz megfelelően hatékony. Ilyen esetben jártas szakember nélkül csak pénz és időpocsékolás a fogfehérítés!

Miért javasolt a fogfehérítés előtt ultrahangos fogkő eltávolítást kérni?

A fogfehérítés – legyen az hagyományos vagy kozmetikai – csak a fogakon hat. Amennyiben a fogakon fogkő vagy egyéb felrakódás van, a fehérítés hatékonysága csökkenni fog. A legteljesebb hatás érdekében tehát a fogakat a fogfehérítés előtt érdemes megtisztítani, ennek legoptimálisabb módja az ultrahangos fogkőeltávolítás kezelés, melyet rendelőnkben klinikai dentalhigiénikus szakember végez.

A páciensek 75%-nál, akik „csak” fogfehérítő kezelésre érkeznek a rendelőbe, fogínygyulladás valamilyen stádiuma mindig megállapítható. Az optimális hatás és a fogak egészsége érdekében mindezen pácienseknél a fogkőeltávolítás kifejezetten javasolt lehet a fogfehérítés előtt ezért a két kezelést – fogfehérítés & fogkőeltávolítás – érdemes egy csomagban kezelni.

Miért érdemes a kozmetikai fogfehérítést a bevásárlóközpont helyett a fogorvosi rendelőben kérni?

A peroxidmentes fogfehérítési technológia biztonságos, kényelmes és hatékony, ám nem mindegy, hogy a fogak és a fogíny milyen állapotban vannak, mikor fogfehérítést végzünk rajtuk. Ha például a fogfehérítés előtt fogkőlevétel történik, az eredmény szebb és tartósabb. Az Ön fogai, az Ön egészsége, ne bízza a véletlenre, inkább a szakemberre!