Mosolytervezés, arcesztétika, csábítóan szép mosoly

Mit jelent a mosolytervezés?

A mosolytervezés kiváló lehetőség arra, hogy a fogak előkészítése előtt a páciens a saját arcát, fogait megnézhesse, orvosával együtt kialakíthassa a számára tökéletesen esztétikus megoldást. Nincs zsákbamacska, csak tudatos tervezés. A fogak ívének, formájának, színének megválasztása függ az arc, sőt a személyiség karakterjegyeitől. Nem mindegy, hogy valaki kolerikus alkat, sima, erőteljes fogakkal, esetleg melankolikus természet, kisebb fogakkal, vagy egy fiatal, vonzó nő, az ehhez a típushoz illeszkedő szexi fogsorral! Az esztétikai specialista segít kiválasztani az Ön arckarakteréhez illeszkedő fogformát, mosolyvonalat, fogszínt, majd mindezt a Smilyst mosolytervező program segítségével beilleszti az Ön arcfotójába. Így Ön a fogak előkészítése, sőt a fogászati kezelés megkezdése előtt képet kap a várható eredményről. A tudatos tervezés jobb eredményt, könnyebb döntést tesz lehetővé!

Kinek ajánljuk a Smilyst mosolytervezést?

Azoknak a pácienseinknek, akik mosolyukat megújítani szeretnék. Mindazoknak, akik fiatalosabb, egészségesebb mosolyt, ezáltal vonzóbb külsőt szeretnének. A mosolytervezést kérő pácienseink leggyakrabban az alábbi esetekben kérik az előzetes esztétikai tervezést:

  1. porcelán héjak az első fogakra
  2. direkt héjak, remodelling, reconturing az első fogakra
  3. cirkon porcelán koronák az első fogakra

Hogyan történik a Smilyst mosolytervezés?

Amennyiben Ön esztétikai megújítást szeretne a mosoly területén, úgy érdemes fogorvosától esztétikai mosolytervezést kérnie. A mosolytervezés két ülést vesz igénybe. Első alkalommal fogorvosa fotókat készít Önről, kicsit beszélgetnek az Ön elvárásairól, igényeiről és a fogazat adta lehetőségekről. Fogorvosa megvizsgálja az Ön arcának, mosolyának karakterét. A kapott információk alapján a smilist mosolytervező program segítségével egy lehetséges „utána” kép készül. Az „utána kép Önt ábrázolja, de az újratervezett fogakkal. A tervezést a fogorvos a két ülés között végzi el, mire Ön a következő alkalommal eljön a rendelőbe, már kész mosolyterv várja! A mosolytervet a második ülésen az Ön igényeinek megfelelően még módosíthatják.

Minden megvalósítható, ami a mosolytervben szerepel?

A mosolyterv kiváló segítség Önnek, fogorvosának és fogtechnikusának ahhoz, hogy az Ön fogazata és mosolya által meghatározott kereteken belül a lehető legjobb esztétikai megoldást lehessen elérni.

A mosolyterv tökéletes kiindulási alap. Láthatóvá teszi a célokat. Segítségével könnyebb döntést hozni, Önnek nem csak elképzelnie kell a lehetőséget, hanem az láthatóvá is válik. A fogtechnikus nincs magára utalva egy gipszmintával és egy fogszínnel, hanem konkrét utasítást kap a fogak formájára vonatkozóan is.

A mosolyterv tehát kiváló eszköz és nagy segítség egy hozzáértő esztétikai specialista kezében. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a mosolyterv sem képes mindenre. A rossz pozícióban álló fogak helyzetét a mosolyterv nem változtatja meg, ehhez fogszabályozás kell. A helytelen lefutású fogíny vonal megváltoztatásához fogszabályozás vagy egyéb fogíny műtét kell. Olyan esztétikai igényt nem lehet megvalósítani, ami a rágás funkciójával ellentétes. Harapni, rágni, metszeni a fogakkal tudni kell az esztétikai kezelés után is. Kiemelten fontos, hogy a rágóízület egészségének megőrzése érdekében meg kell tartani bizonyos fogvezetéseket, melyek az esztétikai tervezést módosíthatják, ilyen esetben fogorvosának az ízület egészségét kell előtérbe helyeznie a fogak formájával szemben. Ugyanez visszafele is érvényes! Bizonyos fogkopások azért keletkeznek, mert az ízület nem emel ki megfelelően. Amennyiben ezeket a kopásokat csupán esztétikai céllal remodelláljuk, anélkül, hogy az ízületi diszfunkciót (helytelen mozgást) orvosolnánk, az elkészített esztétikus kezelés ismét lekopik az ízületi pályának megfelelően.

A mosolytervezésnek tehát vannak korlátai, melyeket a száj és a fogazat hozott anatómiai tényezői határoznak meg. E korlátokon belül azonban lényeges és kifejezett különbségek érhetőek el a mosolytervezéssel vagy anélkül készített esztétikai kezelések között.

Ha Ön a legjobb megoldást keresi elülső fogainak rendbetételére, mindenképp válassza a mosolytervező szolgáltatást a fogak kezelése előtt! Jelentkezzen be bátran fogászati állapotfelmérésre és tájékozódjon a mosolyszépítési lehetőségekről!

Első állapotfelmérés

Mennyibe kerül a mosolytervezés és a fogak esztétikus helyreállítása?

A leggyakrabban alkalmazott esztétikai fogászati kezelésekről részletes leírást talál az alábbi linkeken. A mosolytervezést megelőzi az általános fogászati állapotfelmérés, mely konkrét tájékoztatást ad az esztétikai fogászati lehetőségekről és árakról. A mosolytervezés után ez az előzetes kezelési terv finomítható tovább a mosolytervben felvázolt célok elérése érdekében.

Mosolytervezés árak

Tovább

Direkt héj árak

Tovább

Porcelán héj árak

Tovább

Cirkon korona árak

Tovább

Esetbemutatások előtte utána képekkel

Munkáink színvonalát, szakmai hozzáértésünket leghitelesebben az esetbemutatások adják vissza. Az alábbiakban számos előtte utána típusú fényképet mutatunk be. A képre kattintva elérheti az esetbemutatás leírását. A képek és fogászati esetleírások segítséget nyújthatnak abban, hogy Ön is megtalálja saját fogászati helyzetére a legjobb megoldást!

Még több esetbemutatás

Összes
|
CAD-CAM cirkon fogkorona
|
Direkt héj
|
IMAX porcelán korona
|
IMAX porcelán héj
BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_11
CAD-CAM cirkon fogkorona

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_fogkorona_kezeles_utan_6-2
IMAX PORCELÁN KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_hej_kezeles_utan_1
IMAX PORCELÁN HÉJ

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_Direkt_hej_kezeles_utan_1
Direkt héj

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_hej_kezeles_utan_3
IMAX PORCELÁN HÉJ

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_27
CAD CAM CIRKON KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_29
CAD CAM CIRKON KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_IMAX_Porcelan_fogkorona_kezeles_utan_3
PORCELÁN KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!

BUDAPEST_DENTAL_Fogaszat_CAD-CAM_Cirkon_fogkorona_kezeles_utan_34
CAD CAM CIRKON KORONÁK

A kezelés előtti képhez
kattintson a bal ikonra!