Budapest Dental fogászat > Esztétikai fogászat > Fogszabályozás > Fogszabályozás árak - kivehető fogszabályozó készülékek

Fogszabályozás árak – kivehető fogszabályozó készülékek

Az alábbi árak kivehető, éjszakai fogszabályozó készülékekre vonatkozó alapárak. A fogszabályozási eset bonyolultsága függvényében, az alábbi készülékek mellett, kiegészítő fogszabályozó kezelésekre, készülékekre is szükség lehet, melyek a kezelési árat módosíthatják. Biztos és végleges kezelési terv és árajánlat csak személyes állapotfelmérés, röntgenfelvételek és modellanalízis után lehetséges.


Fogszabályozási konzultáció – ingyenes tanácsadás

A fogszabályozás bonyolult fogászati feladat, megkezdéséhez komoly, átgondolt kezelési terv szükséges.

Amennyiben előzetes tájékoztatást szeretne, javasoljuk, kérjen időpontot ingyenes fogszabályozási konzultációra, tanácsadásra fogszabályozó szakorvosunktól.

Időpontot kérek ingyenes fogszabályozási konzultációra


Fogszabályozási kezelési terv

Ha konkrét árajánlatot szeretne, akkor a megelőző vizsgálat és röntgenfelvételek alapján részletes kezelési terv és árajánlat kérhető. A fogszabályozási kezelési terv Önnek csak akkor kerül pénzébe, ha a fogszabályozás kezelést mégsem rendelőnkben veszi igénybe.

Fogszabályozás árak - fogszabályozási konzultáció és kezelési terv
Fogszabályozó szakorvos
Időpontot kérek fogszabályozási kezelési terv elkészítésére


Kivehető fogszabályozó készülék árak

A kivehető fogszabályozó készülékek elsősorban gyermekek fogszabályozó kezelésére alkalmasak. A gyermekkorban elkezdett fogszabályozó kezelésekkel komolyabb fogazati rendellenességeket, fogtorlódásokat előzhetünk meg. Gyermekkorban az állcsontok fejlődése még kedvező irányba befolyásolható, a kezelés időben történő megkezdésével komoly problémákat előzhetünk meg.

Kivehető fogszabályozó készülékek
Kivehető fogszabályozó lemez egy állcsontot érintő készülék
Kivehető fogszabályozó lemez két állcsontot érintő készülék
Kivehető készülék aktiválása Aktiválás, ellenőrzés (kb. 6 hetente) alkalom

Fogszabályozás árak – fix fogszabályozó készülékek