Budapest Dental fogászat > Esztétikai fogászat > Fogszabályozás > Fogszabályozás árak - kivehető fogszabályozó készülékek

Fogszabályozás árak – kivehető fogszabályozó készülékek

Az alábbi árak kivehető, éjszakai fogszabályozó készülékekre vonatkozó alapárak. A fogszabályozási eset bonyolultsága függvényében, az alábbi készülékek mellett, kiegészítő fogszabályozó kezelésekre, készülékekre is szükség lehet, melyek a kezelési árat módosíthatják. Biztos és végleges kezelési terv és árajánlat csak személyes állapotfelmérés, röntgenfelvételek és modellanalízis után lehetséges.


Fogszabályozási konzultáció

A fogszabályozás bonyolult fogászati feladat, megkezdéséhez komoly, átgondolt kezelési terv szükséges.

Amennyiben előzetes tájékoztatást szeretne, javasoljuk, kérjen időpontot fogszabályozási konzultációra, tanácsadásra fogszabályozó szakorvosunktól.

Időpontot kérek fogszabályozási konzultációra


Fogszabályozási kezelési terv árak

Egy fogszabályozó kezelés nem lehetséges előzetes kezelés tervezés nélkül. A fogszabályozó kezelési terv az egész folyamat LELKE, ebben kerül ugyanis meghatározásra az, hogy mit lehet vállalni az adott esetben és ezt hogyan és milyen készülékekkel,mechanikákkal lehet elérni. A kezelési terv tartalmazhat alternatív megoldásokat, tartalmazza a szükséges retenció mikéntjét és módját és a kezelési folyamat várható időtartamát is. Klikkeljen a gombra és olvassa el részletesen a fogszabályozó kezelési tervezés költségeit.


Kivehető fogszabályozó készülék árak

A kivehető fogszabályozó készülékek elsősorban gyermekek fogszabályozó kezelésére alkalmasak. A gyermekkorban elkezdett fogszabályozó kezelésekkel komolyabb fogazati rendellenességeket, fogtorlódásokat előzhetünk meg. Gyermekkorban az állcsontok fejlődése még kedvező irányba befolyásolható, a kezelés időben történő megkezdésével komoly problémákat előzhetünk meg.

Kivehető fogszabályozó készülékek
Kivehető fogszabályozó lemez egy állcsontot érintő készülék
Kivehető fogszabályozó lemez két állcsontot érintő készülék
Kivehető készülék aktiválása Aktiválás, ellenőrzés (kb. 6 hetente) alkalom

Fogszabályozás árak – fix fogszabályozó készülékek

Amennyiben kétségei vannak, hogy fogszabályozásra lenne szüksége, vagy afelől, hogy melyik fogszabályozó készülék a legalkalmasabb az Ön számára, kérjen időpontot fogszabályozási konzultációnkra, amely során Dr. Balogh Katalin
minden kérdésére válaszolni tud. Önnek nincs más dolga, csak
tárcsázza a +36-1-315-45-45-ös telefonszámot, vagy kérjen
időpontot online kitölthető űrlapunkon!

Bejelentkezés