Budapest Dental fogászat > Esztétikai fogászat > Fogfehérítés típusai

Rendelői fogfehérítés, otthoni fogfehérítés, lézeres fogfehérítés

Fogfehérítés típusai

Egy óra alatt fehérré varázsolhatja fogait és ragyogó mosolyt érhet el rendelői fogfehérítéssel
Amennyiben szeretné az otthona kényelmében végezni a fogfehérítést, választhatja otthoni fogfehérítő csomagunkat
Elszürkült gyökérkezelt fogak esetén lézeres fogfehérítést alkalmazunk

Fogfehérítés típusai

Az elszíneződött fogak kifehérítése mára a fogászati rendelő mindennapos rutin feladatai közé tartozik. A fogfehérítés teljesen biztonságos kozmetikai beavatkozás, köszönhetően az évről évre egyre tökéletesebb fogfehérítési rendszereknek. Az igényektől és az elszíneződés helyétől, módjától függően több fajta fogfehérítési eljárás lehetséges.


Rendelőben végezhető fogfehérítés

Fogászatunkon a Beyond hidegfényes fogfehérítő technikát alkalmazzuk. Az eljárás lényege a fogak felszínére felvitt fogfehérítő gél aktivitásának fokozása fény segítségével. Az aktív fogfehérítő anyag a fogzománcban levő színanyagokkal lép kapcsolatba és kifehéríti az elszíneződéseket. A zománcot nem károsítja. Legnagyobb hatékonysággal a sárgás, barnás fogszín esetén alkalmazható. Szürkés, kékes árnyalatú fogaknál a fehéredés mértéke kisebb. Gyógyszerek okozta elszíneződések esetén általában bizonyos mértékig képes a fog színén változtatni, itt nagy egyéni különbségeket tapasztalhatunk az alapszín és a gyógyszer okozta ártalom típusának függvényében.

AKCIÓ! Speciális ajánlatunk keretében akciós áron veheti igénybe a rendelői fogfehérítést 45 000.- Ft helyett most mindössze 29 000.- Ft-ért, amennyiben a délelőtti órákban kér időpontot a kezelésre 8.00 és 13.00 óra között

Hófehér fogakat szeretne minimális idő alatt? Szívesen búcsút intene a sárgás elszíneződéseknek vagy a dohányzás okozta nyomoknak? Van egy szabad órája étköznap délelőtt? Ha mindhárom kérdésre igennel válaszolt, nincs más
dolga, mint kérjen egy időpontot kedvezményes rendelői
fogfehérítésre a +36-1-315-45-45-ös telefonszámon vagy jelentkezzen be online kitölthető űrlapunkon!

Bejelentkezés

Rendelői fogfehérítés

Otthon végezhető fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítés is kiváló eredményt biztosít, bár jóval hosszabb idő alatt, mint a rendelői fehérítés. Az otthoni fehérítés előnye, hogy költsége alacsonyabb, ezen kívül a fehérítés mértékét, időtartamát a Páciens határozza meg. További előnye, hogy a fehérítés később (javasolt várakozás két fehérítés között 2 év) ismét megismételheti, hiszen a fehérítő sín megmarad, csak fehérítő gél vásárlására van szükség. A fogorvosi kontroll mellett házilag kivitelezett fogfehérítés a Páciens fogsorára egyedileg kialakított rugalmas sínnek köszönhetően biztonságos, nem kell tartani az íny károsodásának veszélyétől.

Otthoni fogfehérítés


Fogfehérítés foganként

A gyökérkezelt fogak ugyan funkciójuk szerint tökéletesen megfelelnek a rágás követelményeinek, tulajdonképpen konzervált, nem élő fogszövetet tartalmaznak. Az élettelen szövet önmagában is elszürkül, emellett könnyebben rakódnak le benne a környezetéből a színanyagok. A lézeres fogfehérítést egy-egy ilyen elszürkült fog – legtöbb esetben szürke metszőfog – kifehérítésére fejlesztették ki. A fog kifehérítésével annak színe közelíthető a mellette álló egészséges fogak színéhez.

Fogfehérítés foganként