Budapest Dental fogászat > Esztétikai fogászat > Fogfehérítés típusai

Fogfehérítés típusai, Kozmetikai fogfehérítés, Kozmetikai szájhigiéniai csomag, Orvosi fogfehérítés

Mi a különbség a fogfehérítő eljárások között?

Kozmetikai Fogfehérítés (peroxidmentes)
Rendelői fogfehérítés (peroxid tartalmú)
Otthoni fogfehérítés (peroxid tartalmú)
Egyes szürke fogak kifehérítése (peroxid tartalmú)

Olvasson tovább! Tudjon meg mindent a hatékony fogfehérítő eljárásokról!

Mosolyogjon Ön is fehérebb fogakkal! Rendelőnk többféle megoldást nyújt az egyszerűbb és a komplexebb esztétikai igényekre!

Ha fogfehérítés, BÍZZA A SZAKEMBERRE! A fogfehérítésnek több módja is lehetséges. Az Ön számára leginkább megfelelő technika kiválasztását leginkább a fogorvos, illetve a klinikai dentalhigiénikus tudja meghatározni. Sok esetben van szükség fogászati előkezelésre, vagy kombinált megoldásokra. Félmegoldások helyett válassza a Budapest Dental Fogászat kiemelkedő Esztétikai Fogászati kezeléseit!


Kozmetikai fogfehérítés, 45 perc időtartam,

22.900 Ft helyett csak 16.900 Ft

A Kozmetikai Fogfehérítés az egyik legnépszerűbb fogászati szolgáltatásunk! A fogfehérítő lámpával alkalmazott peroxidmentes kozmetikai fogfehérítést képzett dentalhigiénikus fogászati szakember végzi, így a kezelés biztonságos és valóban hatékony.

  • Mi a különbség a Kozmetikai és a rendelői fogfehérítés között?
  • Mitől látják valakinek természetesen szépnek a mosolyát?
  • Miért nem mindegy, hogy fogászatban járatos szakemberhez vagy járatlan személyzethez fordul a fogfehérítéssel kapcsolatban?
  • Mennyibe kerül pontosan a kozmetikai fogfehérítés?

Ha kiváncsi a részletekre, Kattintson a fenti info gombra és tudjon meg többet a kozmetikai fogfehérítésről!


Kozmetikai szájhigiéniai csomag, 70 perc időtartam,

39.900 Ft helyett csak 29.900 Ft

Válassza a komplex kozmetikai szájhigiéniai csomagot! A csomag tartalmazza a fogfehérítés előtt sok esetben szükséges ultrahangos fogkőeltávolítást és a kozmetikai fogfehérítést. A csomag tartalmaz egy dentalhigiéniai szájvizsgálatot, szájhigiéniai tanácsadást, ultrahangos fogkőeltávolítást , peroxidmentes kozmetikai fogfehérítést. Csomagon belül az ultrahangos fogkőeltávolítás és a kozmetikai fehérítés ára is kedvezőbb, így Ön nem csak professzionális kezeléshez jut, de mindezt kedvező áron is nyújtjuk az Ön számára!

  • Mi a különbség a Kozmetikai és a rendelői fogfehérítés között?
  • Mitől látják valakinek természetesen szépnek a mosolyát?
  • Miért nem mindegy, hogy fogászatban járatos szakemberhez vagy járatlan személyzethez fordul a fogfehérítéssel kapcsolatban?
  • Mennyit spórolhat a Kozmetikai Szájhigiéniai csomaggal?

Ha kiváncsi a részletekre, Kattintson a fenti info gombra és tudjon meg többet a kozmetikai fogfehérítésről!


Rendelőben végezhető orvosi fogfehérítés, 60 perc időtartam, 44.900 Ft

A rendelői fogfehérítés nem kozmetikai, hanem orvosi fogfehérítés, hiszen eltérő technológiát és fehérítő anyagot alkalmaz. A fehérítő anyagban található peroxid nagyobb fehérítő hatásra képes, mint a kozmetikai fogfehérítő anyag. A megvilágító lámpa technológiája is teljesen különböző, az orvosi fogfehérítő kategória drágább beavatkozás. Az eljárás lényege a fogak felszínére felvitt, peroxid tartalmú fogfehérítő gél aktivitásának fokozása fény segítségével. Míg a kozmetikai fogfehérítés a fogzománc anyagával nem lép reakcióba, az aktív fogfehérítő anyag a fogzománcban levő színanyagokkal lép kapcsolatba és kifehéríti az elszíneződéseket. A zománcot a kezelés nem károsítja, az orvosi fogfehérítés során azonban a fogíny védelmére szükség van. Legnagyobb hatékonysággal a sárgás, barnás fogszín esetén alkalmazható. Szürkés, kékes árnyalatú fogaknál a fehéredés mértéke kisebb! Gyógyszerek okozta elszíneződések esetén általában bizonyos mértékig képes a fog színén változtatni, itt nagy egyéni különbségeket tapasztalhatunk az alapszín és a gyógyszer okozta ártalom típusának függvényében. A rendelői, orvosi fogfehérítés kiegészíthető lézeres fogfehérítő kezeléssel, mikor egy-egy gyökérkezelt fog még hatékonyabb fehérítésére van szükség.

Ha kiváncsi a részletekre, Kattintson a fenti info gombra és tudjon meg többet az orvosi fogfehérítésről!


Otthon végezhető fogfehérítés, 2 hét időtartam, 39.900 Ft

Az otthoni fogfehérítés is kiváló eredményt biztosít, bár hosszabb idő alatt, mint a rendelői fehérítés. Az otthoni fehérítés előnye, hogy tartós és hatékony fehérítő eljárás, a fehéredés eredménye a rendelői, orvosi fehérítéssel egyenlő mértékű, a rendelői, orvosi fehérítő kezelésnél azonban olcsóbban érhető el. Emellett a fehérítés mértékét, időtartamát a Páciens határozza meg. További előnye, hogy a fehérítés később (javasolt várakozás két fehérítés között 2 év) ismét megismételhető, a fehérítő sín megmarad, csak fehérítő gél vásárlására van szükség. A fogorvosi kontroll mellett házilag kivitelezett fogfehérítés a Páciens fogsorára egyedileg kialakított rugalmas sínnek köszönhetően biztonságos, nem kell tartani az íny károsodásának veszélyétől.

Ha kiváncsi a részletekre, Kattintson a fenti info gombra és tudjon meg többet az otthoni


Fogfehérítés foganként - lézerrel

A gyökérkezelt fogak ugyan funkciójuk szerint tökéletesen megfelelnek a rágás követelményeinek, azonban konzervált, nem élő fogszövetet tartalmaznak. Az élettelen szövet elszürkül, rigiddé válik, könnyen rakódnak le benne a környezetéből a színanyagok. A lézeres fogfehérítést egy-egy ilyen elszürkült fog – legtöbb esetben szürke metszőfog – kifehérítésére fejlesztették ki. A fog kifehérítésével annak színe közelíthető a mellette álló egészséges fogak színéhez.

Ha kiváncsi a részletekre, Kattintson a fenti info gombra és tudjon meg többet a foganként végezhető lézeres fogfehérítésről!

Kérje a szakember tanácsát! Jelentkezzen be most Kozmetikai fogfehérítésre dentalhigiénikus kollégáinkhoz, vagy orvosi fehérítésre fogorvosainkhoz! Bízza a fogai egészségét szakemberekre és használja ki a Kozmetikai Szájhigiéniai
csomagot is, hogy mosolya mindig ápolt és egészséges legyen
!
Időpontért hívja a (06 1) 315 45 45 telefonszámot! Várjuk szeretettel!

Bejelentkezés